Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

yeni dogan

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Yenidoğan
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=48275
Tarih: 12 Eyl 2025 Saat 20:37

Konu: yeni dogan
Mesajı Yazan: boddim
Konu: yeni dogan
Mesaj Tarihi: 05 Mar 2015 Saat 12:09

Hocam iyi gunler 
27 gunluk bebegimin dunden beri genzi takali serum fizyolozik sikip aspiratorle temizliyorum cok sukur bugun daha iyi ama sag gozunde capaklanma basladi masaj yapiyorum sizin dediginiz gibi. Yarn goz doktoruna gidecegiz dogum yaptigim hastane bebek 1 aylik olunca goz muayenesine goturun dedi orda doktor damla yazarsa ne kullanayim.
Bide bebegim 3 kilo 50 cm dogdu 17 gunlukken gittigimizde 3750 gr 53 cm olmustu anne sutuyle besleniyo ve sut sariligi var gozleri hala sari sut sariligi ne zaman gecer

-------------
ANNESİNİN KÜÇÜK AŞKI

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Mar 2015 Saat 22:27
Sut sariligi diye bir sey yoktur, Turk doktorlarinin sallamasi...
'60 yillarda, bir muellif, anne sutunde bulunan; "pregnan-diol" maddesi ile bebek sariligi arasinda bir iliskiden bahsetmisti ama o tarihten beri dunyada bir tek Turk doktorlari bu konuya ragbet gostermislerdir.. Zira, Turkler ezelden beri sut ve anne sutu dusmanidirlar.
Anne sutune devam, sakin bu sarlatanlarin sacmaliklarina kanip, mama filan vermeyin.
SAKIN; Bilirubin filan baktirmaya da kalkmayin, sadece, cam arkasindan ciplak halde, gunes isigina tutun. 2x20 ser dakika.. 10 dak. onu, 10 dakika sirti.
Ilk sayfadaki; "Bilirubin degerlendirme" tablosunu inceleyin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat