Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

narkozun bebege zarari

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=47956
Tarih: 06 Kas 2025 Saat 07:14

Konu: narkozun bebege zarari
Mesajı Yazan: htcserra
Konu: narkozun bebege zarari
Mesaj Tarihi: 15 Şub 2015 Saat 01:11
Iyi aksamlar hocam.sizin fikirleriniz benim icin cok obemli o yuzdeb bi konu hakkinda
fikirlerinizi ihtiyacim var.hocam 4 ay once sezeryanla dogum yaptim.dogumdan sonra tesadufen
saframda cok kucuk taşlar oldugunu ogrendim.gecen haftada agri ile acile gittim.safra kesesi iltihaplanmis ve camurlasmis o yuzden antibiyotik kullandim ve bittti.doktoklar acil safra kesesinin alinmasi gerektigini soyledi.
hocam size sorum şu: bebegim cok kucuk ameliyattaki narkoz sutume gecermi ve bebegim sutten kesilirmi ve de sutum azalirmi.sadece 1 gunlugune mama versem acaba emmeyi birakirmi bebek.cok tedirginim bu yuzden ve korkuyorum
bebegim etkilenecek diye.nasil bir yol izlemeliyim hocam.simdiden tesekkur ederim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Şub 2015 Saat 01:17
Anestezi esnasinda verilen ilaclar sute gecse bile, cocuk bu maddeleri DAMAR veya SOLUNUM YOLU ILE DEGIL, SINDIRIM YOLUNDAN ALACAGINDAN ETKI ETMEZLER...

Aleyhte bir sey soyleyen bir soytari olursa, onu bunu soyleyin, bakalim nasil cevap verecek.. Oyle iskembeden atmakla doktorluk olmaz.

Mesajı Yazan: htcserra
Mesaj Tarihi: 15 Şub 2015 Saat 11:43
Hocam o zaman ameliyattan hemen sonra emzirebilirim degil mi.doktor ancak 3-4saat sonra emzirirsin demisti.benim icin sizin dediginiz onemli.hocam ameliyat sonrasi 6 saat bisey yemem icmem yasakmis diyelim ki sutum bebegime yetmedi ne yapmami onerirsiniz.mama vermek istemiyorum ama zorda kalirsam ne yapiyim.simdiden o degerli vaktinizi ayirdihiniz icin cok tesekkur ederim.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Şub 2015 Saat 18:45
Emzirin, sutunuz yetmezde, cocuk acliktan aglarsa, mecburen; 1-2 sefer "kutu sutlerinden" verirsiniz. Bu yasta; Mama gerekmez..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat