Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

4 ay oldu direniyoruz(öksürük)

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=47872
Tarih: 23 Kas 2025 Saat 23:51

Konu: 4 ay oldu direniyoruz(öksürük)
Mesajı Yazan: hayriye5
Konu: 4 ay oldu direniyoruz(öksürük)
Mesaj Tarihi: 09 Şub 2015 Saat 10:30
hocam merhaba ;oğlum 5 yaşında kreşe gidiyor 4 aydır öksürüğünü kesemedim.size defalarca yazdım dediklerinizi harfiyen uyguladım ama yok keislmiyor ara ara gripe çeviiryor grip gidiyor öksürük kalıyor.şuna dikkat ettim oğlum koşunca daha çok sıkıştırıyor öksürük.normal zamanda günde 4-5 kez öksürüyor.okullar tatil olunca kesilir dedim ama kesilmedi.doktora götürdüğümde ciğerlerinde bir problem göremedi alerjiden şüphelendi test yapalım dedi yaptırmadım şimdilik.dedede kaynaklı ınh tablet koruma tedavisine devam ediyoruz.2 ay kaldı.onun dışında ilaç vermiyorum adaçayı,bal limon serum fizy.uyguluyorum ama hiç etkisi yok.ne yapmam lazım hocam.birde kilo kaybetti bu 4 ay zarfında 5 yaşında 106 cm boy 17 kiloda :(

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 09 Şub 2015 Saat 10:45
birde sormayı unuttum hocam oğlum sık gaz çıkartıyor ve gazı çok kötü kokuyor nedeni ne olabilir?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Şub 2015 Saat 19:04
1- acele etmeyin, bu yaslarda oksuruk bu sekilde ilabilir. Ilac kullanmayin
2- Kaka kotu kokar.... Gul suyumu kokacakti???

Mesaj Tarihi: 11 Şub 2015 Saat 15:20
hocam cvp için çok teşekkür ederim.dediğinizi yapmaya devam edeceğim.bir sorum daha var dün akşam kreşten aşı kağıdı gönderdiler kkk aşısı imiş.bildiğim kadarıyla ilkokula kadar zamanı var siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?yaptırmalı mıyım şimdi?

Mesaj Tarihi: 11 Şub 2015 Saat 19:11
Yaptirabilirsiniz... Yanliz, mutlaka, asinin yapildigi tarihi, markasini ve nerede yapildigini; bir yere kayd edin... Bu saskinlar, bu gidise, her sene cocugunuza bu asiyi yapmaya kalkabilirler, zira Bakanligin bir kayit filan tuttugu YOK!! SIZ KAYIT TUTUN..

Mesaj Tarihi: 05 Mar 2015 Saat 10:46
hocam merhaba yine ben :) oğlumun öksürüğü hala kesilmedi üstüne bol sümüklü akıntılı grip olduk burun delikleri kapanana kadar burnu akıyor yeşil yeşil..serum fizyolojik ile açıyorum sık sık.limonlu bala devam ediyorum.hiç ilaç kullanmadım nerdeyse kreş başından beri hasta 5 ay oldu.grip olmadan size zayıfladığını yazmıştım ancak 20 günde toparlandı kilo aldı.grip de ekleneli 1 hafta oldu öksürüğümüzde azdı elbette.fakat 2 gündür 39 derece ateşi var.özellikle geceleri çıkıyor düşürmeye çalışmıyorum atletle yatırıyorum.kendiliğinden sabaha düşmüş oluyor.hocam eşim çevremdekiler çocuğu bronşit ettin,domuz girbi salgını var ,ateş varsa enfeksiyon var direnme diye diye sinir ettiler beni size yşne danışmak istedim.yardımlarınızı bekliyorum.

Mesaj Tarihi: 05 Mar 2015 Saat 19:12
2 kisiniz, boyle gececek...
Etrafinizdaki; "tufeylilerin" sacmaliklarina kanmayin... Esas onlarin cocuklari kullandiklari ilaclar sayesinde, rezil oluyorlar..

Ates varsa; Enfeksiyon vardir.. DOGRU!!! Ama, her enfeksiyon, bakterilerle olmazki, Antibiyotik kullanilsin! Viruslerde ates yapar.. Tabii, Kizamiga bile Antibiyotik kullanan neslin cocuklari bunlar.. !! Goruyorsunuz degilmi size laf edenlerin ne kadar CAHIL olduklarini!!

Mesaj Tarihi: 07 Mar 2015 Saat 11:33
hocam sağolun cevap için ..peki bakteri olup olmadığını nasıl anlayacam?ya böyle beklemekle herhangi bir hata yaparsam :( kan sayımı mı yaptırsam ? ateşi yine çıkıp iniyor,dün akşam halsizdi sürekli uyudu gözleri baygın bakıyor iştah sıfır

Mesaj Tarihi: 07 Mar 2015 Saat 17:29
Daha kac defa anlatacagim!!!!

BAKTERIEL OLANDA: Agiz kokusu ve dilde pas tabakasi vardir.
GRIPAL OLANLARDA: Sadece ac kalindiginda, hafif bir Aseton kokusu vardir, dil pespembedir..

Arada kalirsaniz, Kan sayimi yaptirin, WBC'ye bakin... CRP ile sarlatanlar ugrasir.

Mesaj Tarihi: 07 Mar 2015 Saat 17:50
hocam çok teşekkür ederim sevgiler...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat