Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Hemanjiom

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=47837
Tarih: 04 Ağu 2025 Saat 14:12

Konu: Hemanjiom
Mesajı Yazan: baypilot
Konu: Hemanjiom
Mesaj Tarihi: 07 Şub 2015 Saat 10:52
Hocam daha once konu ile Ilgili size danışmıştım.
4.5. Yaşında oğlum var ayak tabanında kasiçi hemanjiom var .siz zamana bırakın 9 yaşlara doğrukaybolur demiştiniz.hemanjiomda ozamandan bayana çok değişiklik olmadı fakat çocuk Büyüdükçe yürümesinde sorun arttı ,Ayağında deformasyon olacak çünkü topuğuna basarak yürüyor.bakırköyde Medicalart diye merkezde Dr.m.Boyad diye birisine gösterdik .inceledi ve içine ilaç enjekte ederek bunu kesin yok ederiz dedi.zannedersem varis tedavisi de kullanılan bir tedavi usülü .tabi bazı riskleri var düzgün yapılması lazım,yoksa doku çürümesine bile neden olabiliyormuş .sizin görüşünüz nedir Öğrenmek isterim.
tşk ederim

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 Şub 2015 Saat 18:36
Evet, oyle bir tedavi var.. Sizde uygulanabilir. iz kalsa bile, ayak tabaninda oldugundan bir sakincasi olmaz. muhim olan, duzgun basabilmesi.
Risk; her yerde var... EEG cekerken bile cocuk olen bir ulkedesiniz.

Mesaj Tarihi: 10 Şub 2015 Saat 00:02
Hocam hemanjioma enjekte edecekleri ilaç Hemanjiomu deforme etmesi için Yapılıyor.bu ilaç nasıl oluyorda Dolaşım sistemine karışıpta diğer damarlara zarar vermiyor.

Mesaj Tarihi: 10 Şub 2015 Saat 19:07
Deforme etsin diye verilmiyor. Hemangiom, anormal damar genislemesi oldugundan, bu ilac; damarlari "buzusturuyor"... Damarlarin buzusmesi ile, etraf dokularinda, deri bollasmasina bagli GECICI defaormasyonlar oluyor, HIC ONEMLI DEGILDIR...
Eski mailleri okuyun.

Mesaj Tarihi: 10 Şub 2015 Saat 23:22
Peki hocam bu ilaç nasıl sadece enjekte edildiği damarı büzüştürüyorda sisteme karışıp başka damarları etkilemiyor.miktarla ilgili bir konumu? ayrıca köpük tedaviside aynı şeymi?
Tşk ederim.

Mesaj Tarihi: 11 Şub 2015 Saat 00:06
Damara verildigi anda, buzusen damarlarin icinde kaliyor, parcalanip etkisiz hale geliyor.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat