Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bronşiolit

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=47822
Tarih: 16 Eyl 2025 Saat 22:31

Konu: bronşiolit
Mesajı Yazan: srm
Konu: bronşiolit
Mesaj Tarihi: 06 Şub 2015 Saat 16:32
merhaba doktor bey,

kizim 18 aylik gecen hafta once balgamli hafif oksuruk basladi sonra iki gun atesten sonra balgamli yogun oksurugumuz devam etti aylik kontrolude vardi dr goturduk bronsiolit teshisi koydu ventolin, deloday, pedifen kullanmami soyledi ama eski yazilarinizi okuyunca bu ilaclarin gereksiz.ve yanlis oldugunu anladim. sorum su ventolin 4 gündür veriyorum hiriltisi ve yogun oksurugu devam ediyor ve elimi koyunca sirtindan hissediyorum hiriltisini ilaclari kessem ama ilaclar yuzunden cigerlere indiyse daha kotu olur mu? buarada ilac versemde serum fizyolojik coldmix bal vermeye devam ediyorum.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Şub 2015 Saat 22:00
SAKIN; Ventolini kullanmayin.. Grip esnasinda, virusler asagiya inmesin diye, akcigerler, bronslari daraltirlar. Bu bir vucut savunmasidir. Doktor size kasten bir astim ilaci olan Ventolini vererek, bronslari genisletir ve birde yaninda, deloday, Aferin, Peditus gibi ilaclardan vererek oksurugu baskiladimi, 4-5 gun sonar, cocuk ayvayi yer.
Bu yapilan sahtekarligin: 1.Safhasidir.. Diger safhalari eski maillerden okuyun.
Sadece; Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat