Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

karindan nefes alma

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=47624
Tarih: 17 Ağu 2025 Saat 14:07

Konu: karindan nefes alma
Mesajı Yazan: pervinn
Konu: karindan nefes alma
Mesaj Tarihi: 27 Oca 2015 Saat 09:19
hocam 2 yasindaki kizimin 2gun once burnu akmaya basladi sonra bir gece aniden oksurukle hirilti basladi. serum fizy yaptim . sabaha oksuruk kesilmeksizin basladi (bakudeyiz buradaki doktor 2 tane astim spreyi vermisti ama cok az kullandim gecmiste hatta 6 ay hergun 3 kere kullan dedi ) spreyden siktim ama nefesini rahatlatmadi . dun butun gun oksurdu durmaksizin. daha sonra nebuluzatore serum fizyolojik yaptim verdim . atesi yok ama karnindan nefes alip veriyor ve dakikada 45. bu hastaligin basindan beri boyle. cigere inmesinden korkuyoruz. cunku su haliyle bile gotursem kesin antibiyotik verecekler.

ne yapmam lazim . karin nefesi nezaman yukari cikar. ateslenirse de dusurmuyorum zaten ama yine bir bronsolit zaturre olabilirmi. bu cocuk 3.5ayliktan beri hep ayni.

surec: 2gun burnu akiyor3.gun oksuruk basliyor hirilti ates kesintisiz oksuruk .4.gn doktordayiz antibiyotik hava tedavisi . daha 1 ay dolmadan yine ayni yine ayni.. 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 Oca 2015 Saat 18:36
SAKIN, o spreyleri evde bile tutmayin, hemen cope atin.. SAKIN; kullanmayin.
Eger, o Kortizonlu spreyleri(Nasocort, Nasonex, Flixotide ve benzeri)kullandi iseniz, kesin cigerlere inmistir, onunuzde sikintili 2-3 gece olacak, SAKIN benim dediklerimden disari cikmayin. Sadece; Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin.
Eski mailleri okuyun, bu sahtekarligin nasil; 3 Safhada yapildigini cok anlattim.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat