hastanede yatiyoruz (öksürük)
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=47337
Tarih: 04 Ağu 2025 Saat 21:50
Konu: hastanede yatiyoruz (öksürük)
Mesajı Yazan: aslicinar
Konu: hastanede yatiyoruz (öksürük)
Mesaj Tarihi: 09 Oca 2015 Saat 23:20
Hocam benim bebeğim 5 aylık 7 kilo abisi 4 yaşında 15 kilo krese gidiyor ve orda bir arkadaşı üzerine kustuktan sonra rahatsızlandı önce oksuruk sonra balgam burun akıntısı oldu çocuk Dr otit olmuş geninde akıntı var diye klamer srup verdi tabi ventolin ve pulmicort sonra hastalık küçüğü geçti ondada oksuruk balgam var en son üniversite hastanesi alerji poliklinik gittik orda çocuk çok sıkışmış dedi yatış verelim bende devlet hastanesine götürdüm oradada yatış verdiler ve şuanda 2 saate bir ventolin veriliyor kan gazı baktılar oksijenlenmenin yetersiz oldugunu söylediler havalanmanin fazla olduğunu söylediler 5 kez 6 mg dan prednol yapildi sikisirsa dekore yapacagini söyledi ne yapacagim bilmiyorum kafam çok karışık lütfen bize bir öneri bende rontgenin resimler mevcut size nasıl ulastirabilirim dinleme sesleri de doktor sıkışık olduğunu söylüyor hemogram biokimya crp sonuclari bende var şu an klamer sefriakson ve ulkuran veriliyor birde pulmicort ile ventolin ve yüzde 3 luk nacl
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 10 Oca 2015 Saat 01:16
Kadir hocam cocugumun saturasyonlari düştü O2 siz 83 85 arası ve suan dakikada 2 lt den O2 veriliyor lütfen sizde bir değerlendirme yapın facedwn mesaj olarak röntgen ve sonuçları gönderdim
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 10 Oca 2015 Saat 02:53
Pulmicort kullandiginiz icin, HASTANELIK olmaniz, kacinilmaz. Eski mailleri okuyun, bu sahtekarliklarin, nasil 3 kademede yapildigini cok acik bir sekilde, defalarca anlattim.. Tahllilleri ve filmleri gonderin.
5 aylik cocuga; Ventolin, Aferin, Peditus, gibi suruplar ve Nasonex, Pulmicort gibi spreyler VERILMEZ.... Verilirse, sonuc boyle olur.
|
Mesaj Tarihi: 10 Oca 2015 Saat 19:16
Hocam facebookta ki adresinizden rontgenleri ve tahlil sonuçlarını gönderiyorum lütfen değerlendirseniz çok mutlu olacağım
|
Mesaj Tarihi: 11 Oca 2015 Saat 01:48
Gelmedi?????
Hic olmaza, kan tahlilindeki WBC degerini yazin.
|
Mesaj Tarihi: 11 Oca 2015 Saat 18:41
Kadir hocam lökosit 10.46 (4-11.5) eritrosit 4.76 trombosit 576 hmglbn 13.4 lenfosit 4.829 monosit 0.998 kan gazı pH 7.452 po2 49 a bıkarbonat 19.7 s bıkarbonat 21.7 pco2 28.8 crp 0.164
|
Mesaj Tarihi: 11 Oca 2015 Saat 19:09
Basindan beri Grip geciriyormus... Siz Pulmicort kullanarak, KORTIZON etkisi ile viruslara; vucudun karsi koymasini, tepki gostermesini ONLEDINIZ... Viruslerde kortizon etkisi ile butun akcigerlere hic belirti vermeden yayildilar.
Normalde; Vucudun bagisiklik sistemi, bu Grip virulerini; 2-3 haftada vucuttan atabildikleri halde, simdi is cok uzayacak. Hele hastane isin kolayina kacip, goz boyamak icin, gene Pulmicort veya benzeri spreylere Ventolinli buharlara bas vurursa, isiniz cok zor demektir.
Isin en kotusu; bu durumda, Hastaneden de disari cikamazsiniz... Beklemekten baska da sansiniz yok. Zaman icinde virusler etkileri kaybedince, cocuk duzelecek.
35 sene ozel calistim, tek 1 tane bile hastami bu sekilde Hastanelere yatirmadim...
Bir dahaki sefere, Grip oldugunda, 2-3 hafta suren sumuklu/oksuruklu devreye razi olun, benim dediklerimi uygulayin. Sakin "Kestirme yollara" sapmayin.. Isin kolayina kacarsaniz, bu hileleri yerseniz, Grip oldugu halde; Astim tedavilerini uygularsaniz, sonuc olarak; boyle hastanelere dusersiniz.
Simdi gorun bakin, Hastane, size; nasil bir "Fatura" cikaracak..Bunlarin hepsi; danisikli-dogusuklu tuzaklar.
|
Mesaj Tarihi: 11 Oca 2015 Saat 20:12
Hocam sizi tanıdığıma çok sevindim allah razı olsun yazılarınızı okudum bebegime ve ogluma limonlu bal cold mix vick harici artık kolayca ilaç vermeyeceğim onereceginiz başka bir şey varmı
|
Mesaj Tarihi: 11 Oca 2015 Saat 21:49
Hele bir, sag-salim evinize bir cikin, gerisi kolay.
|
Mesaj Tarihi: 13 Oca 2015 Saat 19:03
Kadir hocam bugün taburcu oldu çocuklarım yanlız evde tedaviye devam dedi doktorumuz yani pulmicort ve ventolin ve klamer e ama ben yapmak istemiyorum ellerimle cocuklarimi zehirlenen istemiyorum iyilesmenin devamı için başka onerebileceginiz bir tedavi şekli varmı birde 5 aylık bebeğim için demir ilacı kullanmak istemiyorum cçünkü devletin verdiği damlaya paraben var yerine pekmez yada demir içerikli besinler başlasam uygunmudur hmglbn 12 (11.5/16.5) hmtkrit 31.8 (35-52)
|
Mesaj Tarihi: 13 Oca 2015 Saat 20:56
HEPSINI KESIN....
HGB: 12g/dL olan bir cocukta; DEMIR KULLANILMAZ...
Zaten; tuzaga dusuruldunuz ve yok yere hastanelrde surundunuz, bir suru masraf yaptiniz...
Yoksa, cocugunuzun OZEL SAGLIK SIGORTASI filanmi var!!! Bu kadar insafsiz soguslemeyi bir tek; OZEL SIGORTASI OLANLARA YAPARLAR CUNKU!!!
Hicbir tedavi uygulamayin. Sadece; Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMNix kullanin...
|
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2015 Saat 15:00
Hocam çok teşekkür ederim iykyi sizi tanımısim çok şanslı hissediyorum kendimi tavsiyelerinize uyuyorum bizlere bıkmadan yanıt verdiğiniz için hakkınızı helal edin
|
|