Sipraktin
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=47253
Tarih: 28 Ağu 2025 Saat 22:44
Konu: Sipraktin
Mesajı Yazan: goncagulk
Konu: Sipraktin
Mesaj Tarihi: 06 Oca 2015 Saat 13:45
Hocam merhaba, 4 yaşında 13,5 kilo,103 cm boyunda oğlum var. Oldukça zayıf ve iştahsız. Hatta zaman zaman halsiz, çok çabuk yorulduğunu söyleyen çocuk. Bir tahlil yaptırmadım ama bu tipte bir çocuğun demir eksikliği olma ihtimali yüksektir sanırım. İştah açması için demir ilacı ve sipraktin şurubu kullanabilir miyim diye düşünüyorum. Fakat bir alerji ilacının yan etkisinden faydalanmak konusunda çekincelerim var. Ne kadar süreli hangi dozda kullanmak gerekir. İlacı bıraktığımızda iştahsızlık durumu geri döner mi? Bi,r de bu şurup uyku yapıyormuş. Oğlum kreşe başladığından beri öğle uykularını okulda reddediyor. Normalde uykuyu seven bir çocuk. Akşam 17 de aldığımda oldukça yorgun uykulu oluyor. Bazen eve gidene kadar arabada uyuyor, okulda yediğiyle sabaha kadar uykuya devam ediyor. Bu ilaçla birlikte bu uyku hali daha vahim hale gelebilir mi? Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler..
------------- Goncagul
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Oca 2015 Saat 18:30
Sipraktin, uyku hali yapar. Eski mailleri okuyun.
|
Mesajı Yazan: goncagulk
Mesaj Tarihi: 06 Oca 2015 Saat 22:30
Hocam peki bu ilacı yalnızca akşam kullanabilirmiyiz? Etkisi olurmu? Yalnızca akşam kullandığımızda yarım ölçek yeterli olur mu?
------------- Goncagul
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 Oca 2015 Saat 06:35
Her cocukta, ayni etkiyi gostermeyebiliyor... Denemeden bilemezsiniz.
|
|