Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

BRONŞİT TANISI

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=47165
Tarih: 23 Eki 2025 Saat 21:12

Konu: BRONŞİT TANISI
Mesajı Yazan: EZU
Konu: BRONŞİT TANISI
Mesaj Tarihi: 02 Oca 2015 Saat 23:26
Hocam merhaba.. Her şeyden önce sevdiklerinizle beraber gönlünüzce geçireceğiniz sağlıklı ve huzurlu bir yıl diliyorum.
Değerli hocam sizden şiddetli öksürük ve ateş şikayetleri neticesinde bronşit tanısı konulan ve FORSEF 0,5 g.i.m (5 adet) ve AMPİSİD 250 mg. (10 adet) ile tedaviye başlanılan 4 aylık erkek çocuğunun tahlilini yorumlamanızı rica ediyorum. Saygılar sunarım...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Oca 2015 Saat 19:20
IBRET VERICI BIR DURUM..

1- Goruyorsunuz, artik Laboratuvarlar, WBC ve diger kan degerlerini , yasa uygun olarak yazmaya baslamislar... Iyi bir sey. Gecde olsa hatadan donduler.
2- AMA, Sahtekarin onde gideni bu namussuz doktor, hala inatla, Antibiyotik, hemde, biri Igne olmak uzere cift antibiyotik verecek kadar, salakca, bir recete yazabilmektedir..
3- Doktor musvettesi, o kadar cahil ve aptalki, bu yasta "Bronsit" teshis ediyor, ve Bronsiti, Antibiyotik ile tedavi etmeye calisiyor
4- Aptal'in, teshiside YANLIS, verdigi tedavide, YANLIS...
5- Cocuk Grip geciriyor, sadece sicak su buhari ve Serum fiz kullanin. 2-3 hafta surer.
Eski mailleri ve "Alt Forum" yazilarini muhakkak okuyun... Etrafinizda, resmen cok tehlikeli doktorlar bulunuyor.. Bunlardan, uzak durum.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat