Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

yemek programi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=47160
Tarih: 27 Tem 2025 Saat 22:18

Konu: yemek programi
Mesajı Yazan: Didem_gfr
Konu: yemek programi
Mesaj Tarihi: 02 Oca 2015 Saat 21:40
Hocam 23 aylik bir kizim ve 20 gunluk bir oglum var. Kizim icin kati gidalara basladigimizdan beri yemek bizim icin bir sorun. Ne taklalar attim simdiye kadar birseyler yedirebilmek icin. Biraz kucukken en azindan oyunla vesaire agzina sokuyordum ama simdi bilinclendi, istemedigi birseyi asla agzina almiyor. Ben artik hergun yeni birsey denemekten biktim. 

Aksam 8 gibi 300ml sutunu icip yatiyor. O kadar saatten sonra sanah kalktiginda yinede bisey yemek istemiyor. Bekliyim iyice aciksin 9 da kahvalti vereyim diyorum yine cok cok az yiyor. Ogle yemegini uyumadan once vermek istiyorum. 12 de uyudugu icin 11:30da oglen yemegi vermek istiyorum ama onda da pek basarili olamiyorum. Belki de biliyor, yemese de ogle uykusuna yattiginda biberonu gelecek (300ml sut). 3'de kalktiginda ac olmuyor, sutten dolayi sanirim. 6 gibi aksam yemegi verdigimde bazen yiyor biraz bazen yemiyor. 

Biraz karisik biraz uzun aciklamaya calistim hocam ama bu ara ozellikle cok stresliyim. Stresimin kaynagi ne yeni dogan bebegim ne de yorgunlugum. Tek stresim hayatimda diyebilirim; kizim istahsizligi. 

Dusunuyorum acaba sutun programda yerini mi degistirsem. Bana onerebileceginiz yemek saatleri vs var mi?

Saygilarimla.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 02 Oca 2015 Saat 22:05
Siz ustune dustugunuz icin oluyor. Kendi haline birakin, hemen duzelir. Kilosunu yazmamissiniz; 11.5kg ve uzeri ise, bosverin...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat