Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kakada kan

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=47087
Tarih: 18 Ara 2025 Saat 22:32

Konu: Kakada kan
Mesajı Yazan: masture
Konu: Kakada kan
Mesaj Tarihi: 29 Ara 2014 Saat 11:25
Merhaba doktor 3aylık bebeğim sadece anne sütü alıyor biraz gazlı bebek iki gündür uyku düzeni bozuldu rahatsızlık vardı gazdan An ettim kakası iki gün önce yeşilimsi gibiydi sonra sarıya döndü dün gece sapsarı sulu kaka yaptı ve az miktarda sümksü kan gelmiş çok korkuyorum karnı ağrıyor belli kıvranıyor çünkü doktora gitmektende korkuyom neden acaba

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 Ara 2014 Saat 18:58
Cok yedirdiginiz icin oldu...Biraz beslenme aralarini acin, duzelir. Sanci olursa; kucaginiza alin, gaz cikarir gibi sirtina vurun.
SAKIN; Turkiye'de bunun icin doktora filan gitmeyin, Namussuz laboratuvarlar, ne hikmetse hemen; "Amip" gorurler" aptal doktorda inanip, Flagyl baslar...
AMAN HA!!! SAKIN HA!!

Mesajı Yazan: masture
Mesaj Tarihi: 29 Ara 2014 Saat 21:26
Çok Sağol hocam zaten doktora gitmekten korkuyorum kusura bakmayın ama doğru düzgün doktor yok oturdum yerde gidince hemen kan testi ultırasun yaptırıyor ve 4 günlük bebeğe bile korkmadan antibiyotik yazıyorlar . Kızımı bu siteden size mesaj atarak büyüttüm hastalanınca . Şimdi oğlumu sünnet ettirmeyi düşünüyorum ama buranın özel hastaneleri bile hijyen açısından çok zayıf mecbur başka bir şehire gidip yaptıracam

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 Ara 2014 Saat 22:31
3 aylik bebege sunnet hic de iyi bir fikir degil... Unutmayinki, o yarali pipiden balasan kakalari siz temizleyeceksiniz... Benim tavsiyem:
Bekleyin; 7-9 yaslar arasinda yaptirin..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat