Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

buynundaki ağrı!

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=4703
Tarih: 13 Eyl 2025 Saat 23:22

Konu: buynundaki ağrı!
Mesajı Yazan: silver
Konu: buynundaki ağrı!
Mesaj Tarihi: 25 Oca 2008 Saat 21:09
 SAYIN BENAL HANIM ;
Size bir şey danışmak istiyorum. oğlum ONUR KAAN  beş yaşında.bu sabah yataktan kalkmak istedi ama boynu tutulmuşcasına hareketsiz kaldı. Ve sanırım 2 -3 saat ağrıyan yerini tutturmadı. yerinden kalkmak istemedi.boynu eğik kaldı.doktora götürmeye bile kaldıramadım boynunda hafif bir şişlik oldu ben kabakulak mı diye düşündüm görenlerde olabilir, dedi. biraz hareketlenince dr a götürdük. doktor faranjiktten kaynaklı beze olmuş dedi bize antibiyotik verdi. ve kendiliğinden ineceğini söyledi.sizce bu bezeler kıyafetlerinin takıntısından olabilir mi pek giysi giymek istemiyor.daha önce bu konuda bu sitedeki psikolog hocamdan bu konuda yardım almıştım. bana giysi takıntısının zamanla geçeceğini söyledi.ancak şu an bu durum beni iyice üzdü.sizden bu konuda yorum bekliyorum.çok teşekkürler.

-------------
Sen insanların iç ve dış yaratılışları bakımından bana en çok benzeyenisin.(MEVLANA)

Cevaplar:
Mesajı Yazan: benalbuyukgebiz
Mesaj Tarihi: 26 Oca 2008 Saat 23:47
Merhaba...
Hayır, bu bezeler kıyafet takıntısından kaynaklanmaz. Oğlunuza "Monospot" testi yapıldı mı? Eğer şikayetinde gerileme olmazsa yaptırmanız uygun olur. Sevgiler...

Mesajı Yazan: behzatcan61
Mesaj Tarihi: 27 Oca 2008 Saat 15:36
bu konuda bilgim yok malesef yaptırmadım.ama yarın dr una bununla ilgili danışırım. çok teşekkür ederim ilginize.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat