Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kulak

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=47026
Tarih: 19 Kas 2025 Saat 18:33

Konu: Kulak
Mesajı Yazan: Glshbgz
Konu: Kulak
Mesaj Tarihi: 25 Ara 2014 Saat 22:27
Hocam merhaba
Oğlum 58 aylık 18 kg
Dün kulağı ağrımaya başladı hemen iliadin damlattım burnuna çok ağladığı için ibufende verdim, gece su içmeye kalktığında beni duymadığını farkettim. Bu sabah iyiydi ben iliadini verdim tekrar akşama doğru yine ağlamaya ağrıyor demeye ve sesim değişiyor konuşunca demeye başladı akşaki dozuda damlattım yine ibufen verdim ağrısı için bu arada biraz ateşi çıktı üşümeyede başladı. Önceki kulak vakalarında ilk gün ağrı hemen geçiyordu bu darklı sanırım, iliadini bırakıp Bactrim şurup başlayayım mı?

Sağlıkla kalın

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 25 Ara 2014 Saat 22:36
Hocam şuan kontole gittim terden sırılsıklamdı kulağı ağrıyor bactrimi hemen alıp içirebilirmiyim? Bugün 2 kere iliadin 2 kere ibufen 1 kere zyrtec verdim

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Ara 2014 Saat 00:27
SAKIN, Iliadin'i birakmayin,3 gune tamamlayin... ILAVETEN, Bactrim verebilirsiniz.. Bactrim basliyorsunuz diye, Iliadin kesilmez. Zyrtec gerekmiyor.

Mesaj Tarihi: 26 Ara 2014 Saat 06:21
Hocam peki iliadin kullanırken ser fizy devam edebilir miyim? Balgamı var atamıyor.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Ara 2014 Saat 07:24
3 gun Iliadin kullandiktan sonra; Serum fiz kullanilir. Lutfen eski mailleri okuyun, yoksa suallerinizin arkasi gelmeyecek.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat