Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

rota virus asisi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Aşılar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=46902
Tarih: 28 Ağu 2025 Saat 00:18

Konu: rota virus asisi
Mesajı Yazan: htcserra
Konu: rota virus asisi
Mesaj Tarihi: 21 Ara 2014 Saat 00:01
Hocam bebegime 17 aralik carsamba gunu 2 aylij asilarini
yaptirdik baska asi varmi yapilacak dedim o gun icin yok dediler.ama
rota virus asisi varmis bunu yeni ogrendim gecmi kaldim acaba.ne zaman
yaptirmam gerekiyor.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Ara 2014 Saat 01:57
3.5 ay dolmadan evvel yaptirmaniz gerekir..
YANLIZ!!!!! Bu asi; ya diger asilarla AYNI GUNDE, veya diger asilardan en az 1 ay sonra veya evvel yapilmalidir. 17 Ocak veya takip eden bir gunde asiyi ICIRIN (siz bile icirebilirsiniz) Doktor veya hemsirelerin agiz kokularini cekmeye hic gerek yoktur...

17 Ocak veya sonraki hangi gunde icirdi iseniz, bu tarihten de, 1 ay sonra; 4. ay asilarini yaptirin. Ayni gun 2. Rotavirus asisini da icirin.
- RotaRix: 2 dozda.
- RotaTeq: 3 dozda yapilir.
Hangi asi ile baslanmissa, o ASI ILE DEVAM EDILIR...

Mesajı Yazan: Didem_gfr
Mesaj Tarihi: 21 Ara 2014 Saat 20:56
Hocam merhaba,
Rotavirus asisini doktor yaparken siz yaklasmayin uzak durun ve bir kac saat bebeginize cok yaklasmayin demisti. Nedir dogruluk payi? Bu asiyi nelere dikkat ederek vermemiz gerekir?
Saygilarimla.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 22 Ara 2014 Saat 17:50
Yuh!!!! Bu kadar KERIZLIK; gorulmus-duyulmus degildir... Bunlar cidden, ya cok geri zekalilar veya "Show" yapmasini cok seven, sarlatanlar...Milleti "salak" yerine koyuyorlar.   Bilmeyen ve bu islerden anlamayanlarin, dogrusu gozleri yasarir!!! "Doktor'a bak, kendini feda ediyor!!!" Der!

Bakalim daha ne sahtekarlar gorecegiz.. Goruyorsunuz, zaman gectikce, durum daha da kotuye gidiyor... Bu soytariliklara hazirlikli olun...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat