|
Hocam, bir yakınıma şu anda 4 ayını doldurmak üzere bebeği için multitabs önermiştim fakat eczanede adını hatırlayamadıkları için aşağıya yapıştırdığımı almışlar ve prospektüsü okumadan 5 damla veriyorlarmış, neyse ben okudum 1 ml yazıyor. Bu damla uygunmudur,bitene kadar kullansınlarmı ? Bittikten sonra multi tabsa geçsinler mi? Teşekkürler. Infantum Damla http://www.sedomed.com/images/stories//infantum_damla.png"> | İçindekiler: 30 ml Damla. Demineralize Su, İnvert Şurup, Vitamin C, Vitamin A, Vitamin D, Koruyucu (Sodyum Benzoat), Çinko Sülfat, Doğala Özdeş Portakal Aroması Besin Öğeleri / 1ml (1pipet) Vitamin C : 35 mg Vitamin A : 1000 IU |
Vitamin D : 400 IU Çinko :2 mg Tavsiye Edilen Kullanım Şekli: 15 gün – 1 yaş arası günde 1 ml(1 pipet) kullanılması tavsiye edilir. Infantum Damla kullanımı sırasında D vitamini içeren başka bir ürün kullanılmamalıdır. Uyarılar: Çocukların ulaşamayacağı yerlerde 25 C altında, oda sıcaklığında saklayınız. Kullanmadan önce çalkalayınız. Tıbbi müstahzar değildir. Takviye edici gıda. Tavsiye edilen günlük doz aşılmamalıdır. ALKOL İÇERMEZ.
|