Ses kısıklığı
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=46465
Tarih: 24 Ağu 2025 Saat 21:11
Konu: Ses kısıklığı
Mesajı Yazan: cananslv
Konu: Ses kısıklığı
Mesaj Tarihi: 26 Kas 2014 Saat 21:10
Hocam 4,5 yaşındaki kızım kreşe gidiyor.başladığından beri burun tıkanıklığı,öksürük devam ediyor hiç geçmeksizin..fakat sesi hep kısık yani taraklı çıkıyor bunun bir çözümü varmıdır.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Kas 2014 Saat 23:31
Yoktur, 2 sene cekeceksiniz. Her cocuk ilk defa Krese basladiginda olur. Eski mailleri okuyun.
|
Mesajı Yazan: cananslv
Mesaj Tarihi: 27 Kas 2014 Saat 00:14
hocam sizi aylardır takip ediyorum yöntemlerinizi uyguluyorum zaten.ılık ballı sütü çok seviyor kızım gece ve sabah içiyor bir zararı yoktur herhalde birde 1 yemek kaşığı pekmez veriyorum doğrumu yapıyorum hocam?
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 Kas 2014 Saat 19:51
Aylardir benim "Pekmez" hakkindaki yazilarimi okumadinizmi???
1- Pekmez; Cogunlukla GLIKOZ sekeri oldugundan, Insulin'i en fazla azdiran bir sekerdir ve dolayisi ile en zararli sekerdir...
2- Eskilerin; "Pekmez" sevdalari, eski zamanlarda pekmezin Sekere oranla daha ucuz olmasindandir.. Seker ve Recel, evin erkeklerine saklanir, coluk cocuga ucuz pekmez kakalanir, birde utanmadan "pekmez kan yapar" diye yalan soylerlerdi.. Bazi AHMAK doktorlarin hala bu yalani devam ettirmeleri kendi ailelerinden kazik yemis, cahil koylu cocuklari olduklarini gosterir...
3- Sofra sekeri; sekerler arasinda en emniyetlisi dir... Yarisi Glukoz, yarisi Fruktozdur...
4- Anne sutu (Laktoz)nun bile yarisi Glikoz, yarisi Galaktoz'dur.
Saf Glikoz en tehlikeli sekerdir..
|
|