Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

merhaba

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Astrolog Gamze Özşahin
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=4561
Tarih: 26 Nis 2025 Saat 20:56

Konu: merhaba
Mesajı Yazan: iremnur
Konu: merhaba
Mesaj Tarihi: 21 Oca 2008 Saat 18:41
merhaba Gamze Hanım bize zaman ayırdığınız için çook teşekkür ederim bende kızımın yükseleni ve karakter özelliklerini çok merak ediyorum kızım 26 Aralık 2006 Salı günü saat 11:15de Eskişehirde dünyaya geldi.birde aile uyumumuzu merak ediyorum ben 15Mart1982 eşim 4mayıs1980 doğumlu şimdiden çok teşekkürler.sevgiler... bu arada ikimizde Eskişehir doğumluyuz.

-------------
http://lilypie.com">

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Gamze Özşahin
Mesaj Tarihi: 17 Mar 2008 Saat 22:52
Orjinalini yazan: iremnur iremnur Yazdı:

merhaba Gamze Hanım bize zaman ayırdığınız için çook teşekkür ederim bende kızımın yükseleni ve karakter özelliklerini çok merak ediyorum kızım 26 Aralık 2006 Salı günü saat 11:15de Eskişehirde dünyaya geldi.birde aile uyumumuzu merak ediyorum ben 15Mart1982 eşim 4mayıs1980 doğumlu şimdiden çok teşekkürler.sevgiler... bu arada ikimizde Eskişehir doğumluyuz.

Merhabalar,
Resimdeki bebek kızınız olmalı; ne kadar tatlı maşallah. Çok sevimli Allah nazardan saklasın.Star Ne olursa olsun ilk önce şunu söylemek istiyorum, bebeğinizin bugünlerinin değerini bilin, eminim yapıyorsunuzdur ama bol bol öpün, sevin, kucaklayın. Hep söylüyorum fırsat buldukça, çok çabuk büyüyorlar. Benim kızım 19 yaşını sürüyor. Bebekliği hala dün gibi gözümün önünde:)))

Yavrunuz Oğlak burcu. Hedefleri ve amaçları olan ve onlara adım adım ulaşması gereken, çalışkan bir yapıda. Toplumda saygın ve iyi bir onumda olmak  isteyecektir. Yapıştırma itibar ve kendinden beklenenleri yapmak yerine mutlaka kendi doğasına uygun bir yaşam yolu çizmeli. Dış dünyada güçlü ve lider konumunda olmak, başarı ve saygınlık onun için önemli. Kendi doğasına, isteklerine uygun bir hayat inşa etmeli kendisine. Hem gerçekçi ve pratik, hem de hayal dünyası zengin, esinlerle dolu biri olduğu görülüyor. Ay burcu ve Yükseleni özverili, empatik ve duyarlı Balık. Ruhsal anlamda bütünlenmelere açık, ailesine - özellikle annesine çok bağlı, onlardan ayrışmak istemeyen biri. Çok hassas, sezgisel, algıları ( kozmik anteni ) güçlü olmasına karşın, tatsız duygulardan incinmemek zarar görmek adına kaçma yoluna gidebilir. Sübjektiflik yaşam boyu başına dert olabilecek bir yönü. Kritik konulara Oğlak'ın gerçekçi tarzıyla yaklaşması iyi olur.  İnanmak istediğine inanması, aşırı iyi niyetli olması onu zora sokabilir. Bütünleşmelere açık olması ve sınır koymasını bilmemesi kendini kaybetmekten korkmasına neden olabilir. Kırılganlığını örtmek için mesafeli ve soğuk durabilir. Sevgiye, şefkate, ilgi görmeye bayılır. Burnunun ucundaki gerçeklikle uğraşmak yerine bağımlılık yaratan çeşitli kaçış yollarına dalabilme ihtimali var. ( Uyku, bilgisayar, TV bir insan vb gibi ) Beklentili olmaktan kaçınmalı, kabullenici olmalı. Ancak o zaman çevresine karşı suçlayıcı davranmaz. İletişimde doğru anladığı ve anlaşıldığı konularına özen göstermeli. Üzerinde baskı kurulmasından hiç hoşlanmadığını söyleyebiliriz. Kendisini aşırı kontrolde tutmaktan kaçınmalı. Her zaman için esnek ve değişebilir bir bakış açısı geliştirmeli. Bu anlamda biraz dirençli, alışkanlıklarına bağlı olabilir. Siz de bir Balık burcu anne olarak onu en iyi şekilde anlayıp, ihtiyaç duyduğu her anı hissedip şefkatle yaklaşabilirsiniz.  Aranızda telepati olabilir. Babası ise Boğa burcu. Duygusal ihtiyaçlarını ise Oğlak burcu karakterinde yaşıyor.  Aile astrolojisinde çocuklar mutlaka anne babadan burç özellikleri alıyorlar. Sizde de böyle olmuş. Babasının Ay burcu kızınızın kendi burcu, sizin burcunuz ise onun Yükseleni olmuş. Birbirini anlayıp destek verebilecek, sevgi dolu bir aile olduğunuz görülüyor.

Mutluluğunuzun bir ömür boyu sürmesi, özel paylaşımlarla dolu güzel bir geleceğiniz olması dileğiyle. Herşey gönlünüzce olsun. Yavrunuzu güle güle büyütün ve güzel günlerini görün inşallah...

Sevgilerimle...

Mesajı Yazan: iremnur
Mesaj Tarihi: 17 Mar 2008 Saat 23:41
çoook teşekkür ederim Gamze hanımSmile bizlere zaman ayırdığınız için.Gerçekten merak ediyordum cevabınızı.ayrıca bebişimi sizin içinde bol bol öpeceğim.bizdende Sevgiler...ClownClownClown

-------------
http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: Gamze Özşahin
Mesaj Tarihi: 17 Mar 2008 Saat 23:55
Orjinalini yazan: iremnur iremnur Yazdı:

çoook teşekkür ederim Gamze hanımSmile bizlere zaman ayırdığınız için.Gerçekten merak ediyordum cevabınızı.ayrıca bebişimi sizin içinde bol bol öpeceğim.bizdende Sevgiler...ClownClownClown

Çok teşekkürler ediyorum. Bence onu koklayın benim için. Kıyamam çünkü. O kadar güzel ve masum duruyor ki.

İyi akşamlar. Bizim uykularımız da onun olsun.

Sevgilerimle...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat