|
Hocam saygılar. Dediğiniz gibi sipraktin şurubu 5 gün içirdim. İştahında gerçekten de artış oldu. Normalde yukarıda da yazdığım gibi herşeyi yiyen bir çocuktu ama bu sefer devamlı bir şeyler yemek istiyor ve bu 5 günde 400 gr kilo artışı oldu. Hocam iştahında azalma olursa ara ara şurubu vermemde bir sakınca var mı?
Ayrıca bir sorum daha olacak affınıza sığınarak ve sabrınıza teşekkür ederek; küçük oğlum pazar günü 1 yaşına girdi,bugün hem aşısı hem de izlemi vardı. Doğum kilosu 3550 gr,boyu 51 cm'di. Anne sütü vermeye devam ediyorum. Bugün izlem sonucu: Kilo 12.800 gr, boy 77 cm, kafa ölçüsü 48, göğüs 51 cm, bıngıldak açıklığı 1,5... Bıngıldağının kapanması lazım dedi ama eski yazılarınıza istinaden kulak asmadım çünkü sizden öğrendiğim kadarıyla önemli olan kafa ölçüsü. Kilosu fazla, eğer kilosunda bir soru işareti yaşarsanız gelin tetkik yapalım dediler. Ben de cevap olarak oğlumun emdiğini ve ek gıda aldığını, emziren çocuğun obez olamayağını, tetkiki 2 yaşından sonra hala kilosu üst sınırın da üstünde olursa düşüneceğimi söyledim ve hocam son olarak oğlum emdiği için dvit damlayı 2 yaşına kadar vermeyi düşünüyorum. Bir de hocam haşlanmış yumurtayı sevmiyor,öğürüyor. Ben de artık köy tereyağında yumurta pişirip veriyorum, bayıla bayıla yiyor ve 10 günde bir de telli peynir ile mıhlama yapıp yediriyorum. Umarım yanlış birşey yapmıyorumdur
Bu yazdıklarım hakkında ne düşünürsünüz hocam? Sizin düşünceleriniz benim için çok önemli.... Bu Sağlık Bakanlığı'nın saçma sapan uygulamaları yüzünden sizin gibi değerli hocalardan mahrum kalıyoruz ama neyse ki usanmadan sorularımıza cevap verdiğiniz için kendi adıma size minnettarım
|