Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

CRP 27, WBC 12 Ateşi 38..39 ateş

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Testler & Tahliller & Teşhisler
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=44982
Tarih: 14 Kas 2025 Saat 17:26


Konu: CRP 27, WBC 12 Ateşi 38..39 ateş
Mesajı Yazan: slax
Konu: CRP 27, WBC 12 Ateşi 38..39 ateş
Mesaj Tarihi: 10 Ağu 2014 Saat 08:14
hocam selamlarımla;
22 aylık ,ateş 38, 39larda üç gundur dilinde topluiğnebaşı gıbı içi iltahap dolu uçdort tane sıvılcemsı yaralar var.kan testınde LYM: 5.3, VE WBC YÜKSEK 12.0 .birde hafıf kansızlığı var dedi hct 34.3. tam kan sayımı olmadığı için mono değerleri yok.
crp yüksek 26 .95 enfeksiyon var dedi.Amoklavin antibiyotik ve ağıziçi sprey verdi 2 tane.
Hocam bu virüs olabilir mı ya da bağışıklığı zayıflmış olabilir mı? crp yüksek olduğu için antibiyotik dedi kullanmaya başlayım mı 3 gündür ateşli
selamlarımla tekrar hocam



Cevaplar:
Mesajı Yazan: slax
Mesaj Tarihi: 10 Ağu 2014 Saat 10:53
dudaklarının içinde bir kaç tanede uçuk benzeri kabarcık,içi su dolu küçük şişlikler çıkmış hocam şimdi farkettim damlasını damlatırken.EL AYAK AĞIZ HASTALIĞI desek dil üstünde var sadece vücudun hiç bir yerinde yok başka.
Hocam dişetleri de şişmiş ve kızarmış acaba lösemimi ya..tam kan sayımı mı yaptırsaydık acaba keşke hocam Allah korsun ya çok endişeliyim ama diş etleri neden şiş ve kırmızı acaba
bir de piraldyne diye bir ağız spreyi vermiş 16 yaşından küçükler için kullanılmamalıdır yazıyor reçete de şimdi gördüm napmalyım acaba


Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 10 Ağu 2014 Saat 19:47
1- 22 aylik bir cocuk icin, WBC:12  YUKSEK DEGILDIR...  7ay-2 yas arasi normal WBC: 6.0-17.0 araligindadir. Sizi kandiriyorlar. Bu namussuz labortuvarlar genellikle doktorlarla anlasmali olduklarindan bu sekilde, cocuk degerleri yanina, "ERISKIN" Referans degerlerini yazip, halki kazikliyorlar.  Bu namussuzlara,  yaptiklarini yuzlerine vurun.
2- Herpangina basliyor, 7 gun surecek, SAKIN; Antibiyotik vermeyin, daha kotu olur.
3- Evet, virutikdir... Her virus enfeksiyonu, bagisikligi azaltir.
4- CRP yuksek degil, buradada baska bir assagilik uc-kagit vardir.  CRP'nin Enfeksiyon degil, Kardiyak risk durumlarindaki "referans" degerlerini kullanip, sanki yuksekmis gibi gosteriyorlar. Assagilik herifler.
5-  Herpangina basliyor, dahada kotu olacak, tukrugunu bile yutamayacak...Ilk 4 gun kotudur, ondan sonra rahatlar..... Hicbir Losemi bu sekilde baslamaz, ayricada Losemi olsa,  Kan sayiminda, PLT degeri; "sifir" olur.  Cok merak ediyorsaniz, bir Kan sayimi yaptirin ama, degil!!!
6- Ilac olarak: yemeklerden evvel; Dentinox jel, yemeklreden sonra, Pyraldin sol surun.

Eski mailleri mutlaka okuyun.



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat