Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

dusme

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=44666
Tarih: 13 Ağu 2025 Saat 00:51

Konu: dusme
Mesajı Yazan: afrarana
Konu: dusme
Mesaj Tarihi: 03 Tem 2014 Saat 00:50
Hocam merhaba cocugum 1.5 yasinda sabah saat 7 de yatagindan yere dustu cok yuksek degil arka ustu dustu ama yerparke ve halida vardi hicbirseyi yok fakat buaksam 10 sa kusma basladi belki hasta bilemiyorum ama osaate kadar fayet iyiydiki sabah 7de dusmustu aksam 10da kustu hala yarim saat arayla kusuyo ates vs yok baska sikayeti yok bilinci falan iyi ama napmaliyim korkmalimiyom gerci birakrabamuz ishal ve kusmasi vardi ve hep biraradaydik ondan gecmistir dedim fakat dusunce sabah kirktum ltf bilgolendirin napmaliyim bulantiyi neyle kesiyim

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Tem 2014 Saat 11:38
Kusmaya sebep olabilecek kafa travmalari evdeki dusmelerde olmaz. Kusmasi muhtemelen, yedigi bir gidadan mikrop kaptigi icindir. Eger, dusmeden olsa idi, baska arazlarinda beraberinde olmalari gerekirdi. Kafa icinde kanama olacak, bu kan pihtisi beyine tazyik edecek de olme essegim olme...
Muhtemelen arkadan ishal gelecek, sakin ilac kullanmayin, birakin cocuk kusma ve ishal ile mikroplu gidalari atsin.

Mesajı Yazan: afrarana
Mesaj Tarihi: 05 Tem 2014 Saat 19:56
Evet hocam arkasindan ates sonrasinda ishal oldu ilac vermedim duzeldi cok sukur tesekkurler

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat