Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

11 aylık erkek bebek

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=44450
Tarih: 04 Eyl 2025 Saat 08:09

Konu: 11 aylık erkek bebek
Mesajı Yazan: esra unlusayın
Konu: 11 aylık erkek bebek
Mesaj Tarihi: 16 Haz 2014 Saat 10:27
Kadir bey merhaba,

benim oğlum 11 aylık ağzının içi pamukçuk oldu dili falan . neden kaynaklanır? bi de bıngıldağı halen baya açık.

-------------
esramelismustafa

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Haz 2014 Saat 10:40
1- Ilk 1 Aydan sonra; Pamukcuk OLMAZ... Agizinin ic zari degisiyor, bu yaslarda cok sik gorulen bir durumdur. Aradaki fark: Pamukcuk agrilidir, bunda agri yoktur, cocuk rahatsiz degildir, rahatlikla yamegini yer. Pamukcuk steril yani mikropsuz agizda olur. Eger asiri kuvvetli antibiyotiklerle, agiz icindeki yararli bakterileri oldururseniz, o zaman buyuk cocuklarda Pamukcuk olabilir.
2- Bingildakla ugrasmiyoruz, bingildak; 9 aydada kapanabilir, 19 aydada kapanabilir. Bingildak ile genellikte, aile hekimi hemsireleri ugrasir, aileleri meraklandirip kendi doktorlarina yonlendirirler... Yerseniz..

Mesaj Tarihi: 16 Haz 2014 Saat 10:44
ağzının içi için ne önerirsiniz? karbonatla temizleme yapalım mı? bi de bi doktor pamukçuk 4 günde geçmezse bağışıklık sistemine bakmamız gerek dedi.

-------------
esramelismustafa

Mesaj Tarihi: 16 Haz 2014 Saat 15:41
Pamukcuk DEGIL... Hicbir seyde gerekmez.

Mesaj Tarihi: 17 Haz 2014 Saat 09:51
Kadir bey merhaba tekrar,

bişey daha danışmak istiyorum. biz sipraktin kullanmamıza rağmen 11 aylık oğlumun kilosu 8,5 boyu ise 74,5 cm. ama geceleri hiç uyumuyor. zaten 10 gibi yatıyo her 1 saatte uyanıyo ve gece bir vakitte kalkıp oyun oynamak istiyo. geceleri hala emiyo. hiç uyumuyoruz kısacası ne önerirsiniz ve uykusuzluktan kilo almıyo olabilir mi? yemeklerini gayet güzel yiyor çünkü

-------------
esramelismustafa

Mesaj Tarihi: 17 Haz 2014 Saat 12:47
Sipraktin, uykuda getirir, devam edin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat