Hocam merhabalar,
oglum 7,5 aylik, 69 cm boyu, kilosu 8250..
1. sorum: 7. ayina kadar 8 gunde bir kaka yapiyordu, hardal sari kivaminda idi ..dediginize gore iyi..fakat son 1.5 haftadir hergun gunde 3-4 kere kaka yapmaya basladi..15 gun once kilosu 8250 idi belki zayiflamistir bile..disi yuzunden diyor herkes ama siz buna katilmiyorsunuz normalde, ozaman neden olabilir? bakteri mi kapti sizce?
kakasi bu 15 gunun ilk gunlerinde yine hardal sarisi ve bu kivamda idi ama son gunlere dogru ishal gibi olmaya basladi..
yedigi birseyleri mi sindiremiyor acaba Kadir Bey?kakasinda puturlu puturlu beyaz seyler var..hani peyniri sindirememis gibi..gunde 3-4 kere kaka cok degil mi? bazisi beline kadar bazisi azicik oluyor..
sabah kahvalti; gunluk sut ile bebe biskuvisi , 1 sari yumurta, beyaz peyniri muhallebi gibi yapip veriyoruz, oglen corba..aksam muzlu pirinc unlu ve bir kasik pekmez ile muhallebi yapiyoruz.. aralarda gun boyunca toplam 400 cc anne sutu iciyordur..1-2 kere de aptamil devam sutu veriyoruz (240cc kadar)..dokunan birsey olabilir mi bu menude?
2. sorum: yazilarinizdan gunluk sut verin dediginizi okudum, birkac kere denedim, birturlu aldiramadim kadir bey..sulandirip verdim sulandirmadan verdim, her markayi denedim almadi, oguyor..mecbur aptamile dondum..gunluk sutu aldirabilmem icin baska tavsiyeniz var mi? bende bu formul mamalari birakmak istiyorum icime sinmiyor..
3. sorum: menusunde eksik fazla var mi? (yogurt ekleyecegim)
4. soru: bebe biskuvisi zararli diyorlar, nedersiniz, cok sekerli gercekten..
sizi cok seviyoruz, kitaba basladiniz mi:)
|