Yenidogan enfeksiyon
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Yenidoğan
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=44209
Tarih: 13 Eyl 2025 Saat 14:20
Konu: Yenidogan enfeksiyon
Mesajı Yazan: dilardem
Konu: Yenidogan enfeksiyon
Mesaj Tarihi: 29 May 2014 Saat 22:47
Hocam merhabalar,
Bi arkadasimin bebegi oldu henuz 2 gunluk yapulan tahlillerde enfeksiyon var deyip yogun bakima aldilar ve antibiyotik tedavisine basladilar. Wbc 14, 5 CRP.35 dr bu deger enfeksiyonu isaret ediyor diye bu uygulamayi yapmis . Aileyi de bi suru sey soyleyerek korkutmus.
Makalenizden yenidogan degerletini okuyup , babaya bilgi verdim ama emin olmak icin size danismak istedim. Yazinizda (crp kordon kani 52-1330ng/ml olarak )
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 May 2014 Saat 11:45
Siz bunlarin, doktor oldugunumu saniyorsunuz??? Bunlar daha yeni dogan bir bebegin kan tablosu ile, Eriskin kan tablosu farkli oldugunu bilmeyen, cahil-cuhela toplulugudur..
YENI DOGANDA:
WBC: 9.0- 35.0 arasindadir.. Bu hususu o CAHIL doktora soyleyin, gitsin bir kitaba baksin, bi halttan haberi yok!!
CRP; Enfeksiyon icin bakildiginda, ust sinir: 200'dur.
Kardiak risk durumlarinda , enfarktuslerde ise ust sinir:5'dir..
Buradada, sadece doktor degil boyle rapor veren Laboratuvarda, sahtekarin onde gidenidir..
Bana kalirsa, bunlari domuz gibi biliyorlar ama boyle uc-kagitlarla halki dolandirmeyi marifet saniyorlar..
Sikayet etseniz bile bir sey cikmayacak, cunku o makamda bundan nemalaniyor.. Suratlarina soyleyin, mosmor olsunlar ve imza ile cocugunuzu KACIRIN...
|
Mesajı Yazan: dilardem
Mesaj Tarihi: 01 Haz 2014 Saat 10:02
Kardiak risklerde bakilan crp nin ozel bir laboratuvar kodu var mi ? Nasil ayirt edebiliriz
Cok tesekkur ederim hocam sayenizde cok sey ogreniyorum . Ogrendiklerimi de cevremle paylasip bilinc olysturmaya calisiyorum . O kadar net orneklerim var ki, sizi 3 yildir takip ediyorum sayenizde boyle dr larin elline dusmedik.Allah size uzun saglikli omurler versin ...
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Haz 2014 Saat 15:18
Onu, siz laboratuvardan talep edin.. Eminim boyle bir fark oldugundan bile haberleri yoktur. Siz israrla bir kitaba bakmalarini soyleyin.. Veya, CRP "Kitinin" prospektusunu okusunlar.
|
|