Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

alerji mi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=44086
Tarih: 27 Tem 2025 Saat 03:19

Konu: alerji mi
Mesajı Yazan: zorçocuk
Konu: alerji mi
Mesaj Tarihi: 21 May 2014 Saat 20:56

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 21 May 2014 Saat 21:07
hocam oğlum 26 aylık 14 kilo 94cm. sabah vücudunda kızarıklık çıktı, öğleye doğru kayboldu, akşamüzeri başka bölgelerinde çıktı resimleri gönderiyorum. doktoru doğduğunda alerjik olabilir demişti ama şimdiye kadar böyle bişey olmadı. fikriniz nedir?
hocam bu arada amoklavin kullanıyor 4 gündür ,ateş ve kulakiçi kızarıklık için vermişlerdi.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 May 2014 Saat 21:56
Enfeksiyoz Mononukleoz gibi hastalilarda; Amoklavin gibi antibiyotiklerin (gereksiz yere) verilmeleri ile bu tur dokuntuler olabiliyor..Elinizde, bu atesli devrede yapilmis, bir "Kan sayimi" varsa, MONO degerine bakin, yuksek ise, kesinlikle Enfeksiyoz Mononukleoz dur. Viral bir hastaliktir, tedavisi yoktur, zararida yoktur, sadece 1 hafta ates yapar.

Mesaj Tarihi: 21 May 2014 Saat 22:00
hayır hocam kan sayımı yapmadılar. ben kulagında bişey olduğunu da sanmıyorum ama işte!
o zaman antibiyotiği kesiyorum ve sık duş aldırıp biraz hafifleteyim bakalım değişiklik olacak mı?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 May 2014 Saat 22:06
Kulaginda hicbir sey yok... Gunumuzun modasi oldu. "Orta Kulak Iltihabi" diyemeyince, kulaginin ici kizarmis diyorlar... Nasil olsa siz goremiyorsunuzya, yuttur gitsin...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat