Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

karın ağrısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gaz & Karın Ağrısı
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=44071
Tarih: 24 Tem 2025 Saat 03:25

Konu: karın ağrısı
Mesajı Yazan: murge
Konu: karın ağrısı
Mesaj Tarihi: 21 May 2014 Saat 00:17
Hocam merhaba,

Kızım 47 aylık. Yaklaşık 3 aydır bazen günde bir kaç defa bazen gün aşırı karnının ağrıdığını söylüyor. Karnı ağrıdığı zaman bazen gaz çıkarıyor, bazen tuvaletini yapıyor bazen de kendi kendine geçtiğini söylüyor. Yalnız bu karın ağrısı işi ciddi canımı sıkmaya başladı. Geçen hafta doktoruna götürdüm. Muayene etti, bir şeye rastlayamadım dedi. Kurt olabilir dedi. ilaç verdi. Bir de idrar tahlili istedi. Şimdilik filme falan gerek yok dedi. Hocam kurt olsa 3 aydır karın ağrısı olur mu? Kan tahlili yaptırmaya gerek var mı? Bu karın ağrısı sebebi ne olabilir? Sizin görüşleriniz benim için çok değerli.
Teşekkürler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 May 2014 Saat 11:55
Barsak kurtlari arasinda, SADECE; Ascaris denilen kurtlar, Karin agrisi yapabilirler.. Bunlarda; 10-15 cm uzunlugunda, toprak solucanlari kalinliginda kurtlardir.. Beraberinde, siddetli burun kasintisi olur... Popo kasintisi YAPMAZ... Andazol ile duzelir. Aylarca agri yapabilir.
Idrar yolu enfeksiyonu ile ALAKASI bile yok, is olsun diye istendi...

Verilen "Kurt ilaci" Andazol ise, 1-2 gun bekleyin bakalim duzelme olacakmi!!

Mesajı Yazan: murge
Mesaj Tarihi: 21 May 2014 Saat 23:34
Hocam, Sitraks şurup vermiş doktorumuz. Daha alıp denemedim. Hafta sonu alacaktım. Bunun yerine Andazol alayım mı?
Peki bu ilaçla da geçmezse, kurt falan yoksa ne yapmam gerek Hocam?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 22 May 2014 Saat 14:35
Sitrax; SADECE "kil kurtlarina" etkilidir, Ascaris'lere etki etmez... Siz Andazol kullanin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat