Gaz uyku beslenme
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gaz & Karın Ağrısı
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=44061
Tarih: 18 Tem 2025 Saat 10:37
Konu: Gaz uyku beslenme
Mesajı Yazan: alevbadepolat
Konu: Gaz uyku beslenme
Mesaj Tarihi: 20 May 2014 Saat 16:51
Merhabalar hocam öncelikle umarım iyisinizdir
Benim 9 aylık kızım şuan 8300kg 3900kg doğdu.Ek gıdayı reddediyo sadece anne sütü ve günde 100ml mama alıyo.çok nadir 1 çay kaşığı peynir bazen az yoğurt arada çok az tarhana çorbası ama çok nadir.dolayısı ile şekerli nişastalı tahıllı yemediği halde özellikle geceleri saat başı gazdan uyanıyo enzim eksitir diye 2 kutu pankreoflat bitirdik faydası olmadı ek gıda reddedip gazdan uyuyamadığı için 5 gün sipraktın denedik hiç faydasıolmadı.bu arada gecede 2,5 saatebir emiyo ve ne yapsam gegirmiyo sizin videolardanda seyrettim... Bu doğrultuda sorularım aşağıdaki gibidir.
1-doktor bazıbebeklerde sindirim sistemi 1 yaşında oturur dedi doğrumu ve bu gaz işini be yapcaz hocammmmm başka bi sorun olabilirmi
2-bu ek gıda işini pek takmasam sadece emzirsem zorlamasam olurmu ve mama yerine süt diyosunuz ama zaten çok gazlı bide inek sütü daha beter yaparmı laktazsızmı süt versem ne önerirsiniz
3-sürekli pişiği var asit pişiği ultralan krem kullanıyoruz geçiyyo 1 gün sürmesem yine aynı pişik oluyo? Kolanyalı mendil kullanmam altını havalandırırım vs eee bişeyde yemiyoki anlamıyorum neden pişiyo?
Teşekkürler
------------- Alev Atak
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 May 2014 Saat 11:12
Kilo eksigi yok. Mama yerine; 30ml, "kutu sutu" deneyin, bir problem cikmazsa, sut miktar ve sayilarini arttirin.
1- "sindirim sistemi, 1 yasinda oturur" diye,bir bilgi, belki "Turk Tibbinda" vardir ama benim okudugum kitaplarda, boyle sacma bir bilgi yok.. Bu sadece kendi acizliklerini ortmenin bir kilifidir..
2- Simdilik anne sutu+ sut (veya dokunursa mama) ile devam edin,
3- Pisik icin, her kremden evvel; %3 luk "Eau Borique" kullanim. Yapim ve kullanim icin eski maillere bakin.
|
|