Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

faranjit

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=44013
Tarih: 31 Ağu 2025 Saat 15:38

Konu: faranjit
Mesajı Yazan: miss hugolina
Konu: faranjit
Mesaj Tarihi: 13 May 2014 Saat 19:34
Hocam merhaba,

7 yaşındaki kızım cumartesi gecesinden beri ateşli.Pazar acile götürdü eşim faranjit dedi.Agume/57)calpol 6 pluse sanırım ateş 38.5 geçince verdik bol bol duş aldırdık.Dün çocuk dr una götürdüm boğazı yara,kendimde gördüm boğazı ülserli dedi.Kızım yutkunamıyor,günler dir bişey yemedi.antibiyotikte kusturduğu için kesmek zorunda kaldık.makarna,püre,dondurma,acısız,asitsiz,soğuk bir sürü şey denedim yemiyor.Bir öneriniz varmı hocam?bu yaraların daha kısa sürede geçebilmesi için?

ateş düşerse okula gönderebilirmiyim perşembe günü?kızım 7 yaşında 26 kilo-120 cm.

teşekkürler.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 May 2014 Saat 09:22
Su anda nasil?   Yolda oldugumdan, maili acamadim.

Mesaj Tarihi: 19 May 2014 Saat 00:16

Teşekkürler hocam ilginize.Perşembe günü ateş yoktu,azda olsa yemeye başladı.Fakat malesef çarşamba akşamı 9 aylık bebeğim ateşlendi,sabaha kadar ağladı.Dr a götürdüm devlet hast.çocuk dr u alt kesici dişler geliyor ve hafif üst solunum yolu enf.dedi.ateş 38.3 geçmedi ve 1 gün sürdü.Dün özelde götürdüğümüz dr ise ablası gibi bademciklerin yanında aft gibi yaralar var dedi.andorex gargara ve bir fırçalı ilaç verdi.kekik suyu ve karadut şurubunun faydası olurmu hocam?sizden başka hiç bir dr.a güvenemiyorum=(

Mesaj Tarihi: 19 May 2014 Saat 00:23

Hocam cepten girdiğim için msj ı düzenle butonu çıkmadı.piraldyne dr un verdiği oral solüsyon.andorex gargaradan 1 saat sonra yapılacak demişti.bebeğim şu ara hiç yemiyor,sadece emiyor.9 ay 24 günlük(doğum kilosu 2.800.36 haftalık doğdu)9.300 gr ve 73.5 boy.teşekkürler.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 May 2014 Saat 09:50
Emiyorsa, hic ilaclari ise karistirmamak en iyisidir. Boyle, ilacsiz devam edin. En gec 1 hafta icinde iyilesecek.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat