hocam merhaba yeniden
çocuklarla sorunlarımız devam ediyor maalesef
buyuk oğlum 5 yasında atesler ıcınde.bizimki buzlu dondurma yemişti bol bol ondanmı oldu okuldan mı kaptı bilmiyorum ama boğazım acıyor dıyor.atesınden cok rahatsız olunca oglen parol verdım benden 2-3 saat sonra babaannesi çocuk aspirin içirmiş.sonradan asprinin griplerde verilmemesi gerektiğini duydum 1 kere verdik bi sıkıntı olurmu hocam içime kurt düştü
küçük oğlum tam 1.5 yasında.sağ bileginde hafif kırık varmış dirseginin altından alçıya aldılar 15 gun duracakmış.hocam bu cocuk kırıklarında şimdiden sonra dikkat etmelimiyim kırılan bolge hassaslasırmı daha mı korumacı olmalıyım.her kafadan bi ses cıkıyor
kucuk oğlumla asıl sorunum kusması.bıraz aglasın sonra oksuruk tutuyor ve bır öğürtüyle midesindekilerin hepsini çıkarıyor kuscam diye kıpkırmızı oluyor.aglamasından korkar oldum halı kilim kalmadı evde valla.zaten sık hastalanıyor hastalanınca balgamı yuzundende cok kusuyor.buna yapılacak bişey varmıdır zamanla gecermi
hocam annelik vicdan azabından baska bişey degil.kendimi çok yorgun ve en önemliside güçsüz hissediyorum çogu zaman sonunda çocuklarıma iyi bi anne olamadıgıma karar veriyorum.sınırları mı yanlıs belirliyorum çözemedim. çocuklarım etrfımdaki çocuklara gore daha iştahsız daha cok hasta daha cok huysuz hareketli ve anneleri daha bıkmış ve yorgun.her zaman boyle hıssetmıyorum tabı ama suan sıkıntılıyız bıraz.Allah anaların yardımcısı olsun sizin de tabi.çok uzattım şimdiden teşekkürler vaktiniz ve emeğiniz için.
|