Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

üst üste çocuk felci asisi yapıldı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Aşılar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=43601
Tarih: 12 Kas 2025 Saat 23:36

Konu: üst üste çocuk felci asisi yapıldı
Mesajı Yazan: carem
Konu: üst üste çocuk felci asisi yapıldı
Mesaj Tarihi: 14 Nis 2014 Saat 20:58
Merhaba hocam şuan cok tedirginim,beni aydınlatırsanız sevinirim.benim 3,5 yasindaki ogluma çocuk felci aşısı kampanyası dahilinde 17 aralıkta birinci doz , 19 ocakta ikinci doz olmak üzere iki kez ağızdan asi yapıldı. Biz şehir değiştirdik ve burdada kampanya basladi. 9 nisanda oglumu kreste tekrar asilamislar. Hocam aşı canlı virüs oldugu için çok korkuyorum. Acaba oglumu hasta edermi.
         Birde  oglum yaklaşık 2 aydır once air kullanıyor sık bronşit oldugu icin , acaba bu aşınin etkisini artırır mı.simdiden Teşekkürler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Nis 2014 Saat 20:25
1- Her zaman soyledigim gibi; bizim Devletin ve Saglik bakanliginin, "asilama" ile ilgili en ufak bir bilgileri ve disiplinleri yoktur... Ne kayit tutarlar, nede ailelere, "Asi karti" verirler. Onune gelene asi yapmayi marifet sanirlar... Agizdan verilen Cocuk felci asisi, her cocukta zararli olmaz ama bagisikligi bozuk bir cocukta seneler sonra; Cocuk Felci YAPABILIR..
2- 3.5 yasinda, bir cocuga; hangi "geri zekali" OnceAir verdi ise, sakin devam etmeyin, hemen kesin... Sizin cocuk, ne zaman Astim krizi gecirdiki...
Su anda; Turkiye deki doktorlarin cogunlugu: Astim KERIZI olduklarindan, her oksuren cocuga bu ilaci yazarlar... Sakin bu sarlatanlarin tuzagina dusmeyin.
3- Hic su; 3.5 sene boyunca, sizin cocugunuza; GRIP teshis edildimi??? Sizce bir cocugun; hic GRIP olmayip, hep Bronsit olmasi normalmi??? Bunu sizin akliniz aliyormu???

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat