Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Geçmeyen Öksürük

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=43210
Tarih: 05 Ağu 2025 Saat 13:43

Konu: Geçmeyen Öksürük
Mesajı Yazan: Zynpİbrhm
Konu: Geçmeyen Öksürük
Mesaj Tarihi: 21 Mar 2014 Saat 14:02
Merhaba Hocam,

16 aylık erkek yeğenim için yazıyorum. 10 aylıkken eve yeni halı alınmıştı  öksürük başladı dr götürmüşler alerji teşhisi koymuş dr. ve zaditan şurup vermiş günde 1 çay kaşığı 1 hafta kullandı ilacı bıraktıktan 1 hafta sonra geçti. 4 hafta önce öksürük tekrar başladı doktoru bronşit başlangıcı olduğunu söylemiş zaditan + hava vermiş. Bu ilaçları 1 hafta kullandı ama hala öksürük geçmedi. 1 hafta sonra kontorole götürmüşler ve 15 gün daha zaditan vermesini söylemiş şuan kullanıyorlar fakat öksürüğü hala geçmedi geceleri boğulacak gibi öksürüyor korkudan nefesini tutuyor ve morarıyor..

Hocam sizin önerileriniz nedir?

İlgi ve anlayışınız için şimdiden çok teşekkür ederimKizBebek

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Mar 2014 Saat 03:36
Zaditen Allerji ilacidir, ve balgamli oksuruklerde verildiginde, A-HA AYNEN BOYLE, cocuk daha kotu olur, doktorlardan cikamazsiniz... Halt mi vardi da, bi oksuruyor diye bu sarlatana gittiniz..HEMEN; Zaditen'i kesin...
Sadece: Limonlu bal, serum fiz ve ColdMix kullanin..

Ayrica; bu yasta: Allerjik oksuruk olmaz. Bu yasta, Viral oksuruk olur.. SAKIN; Kortizonlu spreylerden kullanmayin... Zira o sarlatan su anda sizi bekliyor, Flixotide veya Nasonex sprey verip, sizi aldatacak, cocugunda canina okuyacak.. Eski mailleri okuyun.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat