3 yas oyunlari
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Oyun & Oyuncak & Kitap & Eğitici Ürünler
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=4318
Tarih: 24 Mar 2025 Saat 21:52
Konu: 3 yas oyunlari
Mesajı Yazan: Derin
Konu: 3 yas oyunlari
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2008 Saat 16:54
Benim 3 yasinda oglum var, dogduktan sonra is hayatima ara verdim (medikal bolum), yurt disinda yasiyorum. Burada Calismayan anneler icin kres degilde gunde 2-3 saat verebileceginiz ozel yerler var, orada cocuklar zaman gecirip, oyun, sarki, guzel aktiviteler yapiliyor. Oglumu bu yaz yazdirip goturdum, oraya alisamadi 1 ay denedik, haftada iki gun, cok mutsuzdu, kimseyle oynamak istemedi, fobi haline gelmeden biraktim, devam etmedim. Evde olmak istiyorum diyor..Bu yas cocuklarina ne aktiviteler onerirsiniz?zekalarini gelistirebilmek icin..
Ben boya, hamurdan olusan oyunlar, loto, kuklalariyla,hikaye okuma gibi bir suru oyunlar oynuyorum kendisiyle ama tabii her gun ayni seyler olmuyor...
Bunlarin disinda tavsiye edebilecek okupasyonlar varmi?
Cok enerjik ve akilli oldugundan bazen yetemiyorum dogrusu..
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 21 Oca 2008 Saat 14:12
bu yaş çocuk için anne artık yeterli olmaz çünkü çocuğun size olduğu kadar sosyalleşmeye de gereksinimi var, yazın denmişsiniz olmamış ancak vazgeçmeyin o zaman hazır olmayabilir şimdi dah hazırdır. evde yapabileceklerinizin hepsini yapıyorsunuz zaten onu okula bırakarak terk etmeyeceğinizi biraz daha yoğun hissettirerek tekrar oyun gruplarına kısa sürele için götürmeyi deneyin
------------- özlem
|
|