Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Cold mixin tam görevi ne

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=43026
Tarih: 30 Ara 2025 Saat 18:04

Konu: Cold mixin tam görevi ne
Mesajı Yazan: giena
Konu: Cold mixin tam görevi ne
Mesaj Tarihi: 11 Mar 2014 Saat 16:01
Hocam Mrb
1-Cold mixin veya Viks tam görevi ne acaba, öksürünce damlatıyoruz, öksürme azalıyor, yada kesiliyor, bu koku bunu nasıl başarıyor,  bronşları mı açıyor,  virüsleri mi sersemletiyor, yani nasıl etki ediyor, bize açıklayabilirmisiniz...
2- 7 yaşındaki kızımın burnuna illadin 0,05 yetişkin spreyi değilde, illadin 0,025 pediatrik spreyden  damla damlattık, 4-5 damla yaptık her burun deliğine, yetişkin dozunu tutturalım diye, spreyler kullanışlı olmuyor, lakın bir sıkmadan sonra birkez de havaya sıkman gerekiyor tam pıslatsın diye, bizim yaptığımız normal mı,  yoksa  bir zararı olurmu böğle damlatmamız.. Siz nasıl  tavsiye edersiniz..
Şimdiden Teşekürler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Mar 2014 Saat 03:03
1- Bu ilaclarda bulunan, Okaliptus yagi veya benzeri ilaclar, burun mukozalarini buzusturup, burun boslugunu aciyorlar.. Bronslarla bir ilgileri yok.. Astimda bir ise yaramaz.
2- Ben, kendime bile; Iliadin ped damlayi kullanirim. 2x3 damla seklinde ve 3 gun... Cocuklar icin ayrica; Iliadin ped. sprey de vardir.

Mesajı Yazan: giena
Mesaj Tarihi: 12 Mar 2014 Saat 09:01
Biz işte o Iliadin ped. spreyden damlalıkla çektik, 2*4 damlattık, yetişkin dozunu tutturalım diye,  sizin açıklamanıza göre biz bir damla faazla mı damlatmışız .....

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Mar 2014 Saat 18:55
Cok onemli degil, ama siz genede ilaclar uzerinde, "modifikasyonlar" yapmayin. Iliadin 'in cocuklar icin, hem damlasi, hemde spreyi var.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat