Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kulak

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=42924
Tarih: 22 Kas 2025 Saat 02:27

Konu: Kulak
Mesajı Yazan: suat86
Konu: Kulak
Mesaj Tarihi: 05 Mar 2014 Saat 18:54
Hocam mrb..
1 haftadır 16 aylık kızım elini sürekli kulağına götürüp karıştırmaya çalışıyordu.geceleri de 3-4 gündür ağlaya ağlaya uyanıyor ve uzun süre sakinleşemiyordu..Aynı huzursuzluğu 7 aylıkken de yaşamıştı,
o zaman kbb ye götürmüştük ve doktor kulak kirlerini temizlemişti..

Bugün yine kbb götürdük,doktor baktı,kulak kiri var ve zara yapışmış şimdi temizlemem zarına zarar verebilir dedi ve yumuşaması için oksijenli gliserin (kulağa 3*5) verdi..
Kulağa gliserin damlatılması doğru mu,yada başka ne yapmamızı tavsiye edersiniz,size danışmak istedik..Bilgilendirirseniz sevinirim...saygılarımla

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Mar 2014 Saat 21:15
Doktor, kulak zarlarini gordu ve bir delik tesbit etmedi ise, kullanabilirsiniz... Kulak kiri, kulak zarina yapisik olamaz... Uyduruyor, ugrasmamak icin, sizi bu sekilde basindan savdi..

Mesajı Yazan: suat86
Mesaj Tarihi: 05 Mar 2014 Saat 21:46
Hocam bir kulak kirini temizletmek için bile doktor arıyoruz bu ülkede. İlk gittiğimiz doktor hemen halletmişti. Yine ona gidecektik fakat başka bir ile gitmiş. Bu seferki ise doçent üstelik. Bir yığında para alıyor sağolsun ama elimiz boş döndük Doktor değilim ama çocuğum doğduğundan beri iyi doktoru gözlerinden tanır hale geldim. Tabi sizi takip ederek. Bu doktorlar ne okuyorlar iş dışında onuda merak ediyorum..İnternete falanda takılmıyorlar galiba..neyse hocam zamanınızı almayayım. Biraz canım sıkkın bu konularda. Yarın yeni bir doktor bakıcaz artık.  Çok teşekkür ediyorum hocam iyiki varsınız

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Mar 2014 Saat 18:59
Tip ile ilgili HICBIR SEY okumuyorlar, o kesin....

Okusalar, bilirler... Okumazlarki bilsinler...
      Bilseler, okurlar... Bilmezlerki, okusunlar....

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat