Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Koltuk altı kızarıklığı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=42861
Tarih: 24 Kas 2025 Saat 00:48

Konu: Koltuk altı kızarıklığı
Mesajı Yazan: erdemada
Konu: Koltuk altı kızarıklığı
Mesaj Tarihi: 01 Mar 2014 Saat 13:19

Merhaba Kadir Hocam,
5 aylık kızımız Ela'nın koltuk altında bir kızarıklık oluştu. Madecassol sürdük ve düzeldi. Daha sonra kızarıklık fotografta olduğu gibi büyüdü. Hergün temizliyorum ama bir düzlme olmuyor, ne önerirsiniz?
Buna ilave , burun akıntısı ve öksürük şikayetlerimiz başladı. Emzirmeye ilave cold mix vermelimiyiz, yoksa sadece emzirmeye devam mı etmeliyim? Şimdiden çok teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız, oradan bile bizi yalnız bırakmıyorsunuz  SupermenStar

-------------
aslı

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Mar 2014 Saat 19:50
Her gun banyo yaptirin.. Daha ziyade, teri biriktiginde yapar.
Iyilesinceye kadar; gunde 2x1 Ultralan KREM ( Pomat degil) surun.

Mesaj Tarihi: 03 Mar 2014 Saat 21:20
Kadir hocam iyi akşamlar kızım ela 5 aylık oldu ablasından grip geçti ama 3 gündür serum fiz. Gold mix uygulaması yapıyoruz sadece süt emiyoruz ama ne öksürük nese hastalıkta iyileşme olmadı siz de yoksunuz doktora götürsek antibiyotik verecek hocam ne yapalım 5aylık bal limon içirebilirmiyiz ne tavsiye edersiniz saygılarımla

-------------
aslı

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Mar 2014 Saat 19:05
1- Koltuk alti nasil oldu?
2- Gribin tedavisi yoktur, en az;2-3 hafta surecek... Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix sadece bu sureyi rahat gecirmenizi saglar...
3- Eski; soru-cevaplari okuyun.

Mesaj Tarihi: 05 Mar 2014 Saat 20:14
Hocam dediğiniz uygulamaları yapıyoruz düzelmeye başladı Allah size sağlıklı ve uzun ömür versin hocam saygılarımızla Kurtoğlu ailesi

-------------
aslı

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat