Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Annenin sütü ile geçenler

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=42734
Tarih: 01 Eyl 2025 Saat 22:13

Konu: Annenin sütü ile geçenler
Mesajı Yazan: rüzgar
Konu: Annenin sütü ile geçenler
Mesaj Tarihi: 21 Şub 2014 Saat 20:31
Sayın hocam ben iki çocuğumu da 3 er yıl emzirdim.ancak emzirme sırasında kusursuz beslenmedim hamurişi de yedim şekerli gıda da.şimdilerde birkaç uzmanın bu konuda ısrarla olumsuz yaklaşımlarına rastladım.gebe iken ve emzirirken sağlıklı beslenmeyenler çocuklarına daha çok zarar veriyormuş çocukların dokularında birikmiyormuş her türlü hastalığa davetiye çıkarıyormuş diye.siz bu konuda nasıl düşünüyorsunuz acaba?saygılarımla...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Şub 2014 Saat 22:06
O "salaklara" sakin inanmayin.... Anne ne yerse yesin, anne sutunun terkibi ASLA degismez... Eger, ANNENIN gidalarinda bazi maddeler eksik ise, hic annenin gozunun yasina bakmaz, 'soker alir', olan anneye olur... Annede anemi varsa, bile anne sutu gerekli demiri soker alir, bebekte, anemi gorulmez...Sogan-ekmek yesenizde, ayni sut cikar, istakoz-havyar yesenizde, ayni sut cikar....
Simdi bu "sahtekar"liklari yapanlar kimler...
-Yeni bir grup sahtekar turedi, efendim, hamileler ve emziren anneler; bu "Diyet Uzmanlarina" gideceklermis, hangi ay neler yemeleri gerekli onlari ogreneceklermis... Hamilelikte, Kadin-Dogum doktorunun kontrolu yetmedi birde her ay bu soytarilara para vereceksiniz.. Anladinizmi!!!

Mesajı Yazan: ömer mirza
Mesaj Tarihi: 22 Şub 2014 Saat 15:35
Süpersiniz Kadir hocam...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat