Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

karin agrisi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gaz & Karın Ağrısı
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=42692
Tarih: 27 Tem 2025 Saat 07:58

Konu: karin agrisi
Mesajı Yazan: zelha
Konu: karin agrisi
Mesaj Tarihi: 19 Şub 2014 Saat 03:25
Doktor bey merhaba kizim 11 aylik 3 gundur once normal kaka sonra ishal seklinde.3 gecedirde gece karin agrisi olsa gerek kivraniyr.ne yqpabilirim 

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 19 Şub 2014 Saat 03:30
Kusma yok gun icinde genel durumu iyi sadece gunde bir kere sivi kaka,geceleri kivranma.yedikleri konusunda dokunmayanlara dikkat edyrm

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Şub 2014 Saat 03:37
SAKIN; Ilac-antibiyotik vermeyin. Diyet bile gerekmez, kendiliginden gecer.. Bol su icirin.
NOT: (Icirin dedi isek de, zorlamayin)

Mesaj Tarihi: 19 Şub 2014 Saat 03:53
Doktor bey beni endiselendiren kizimin duzelmeyen karin agrisi. Dokunan birsey yesin. Gece hemen kivranma 11 aylik olan kizi i. Budurumu ne zamana kadar devam eder ve ne zaman sorun haline gelir.sagolunki siz uyardinizda yemekleri den oldugunu anladik yoksa bagirsaktA soruun diye basimiza gelmeyen kalmazdi.hep yeni birseyker cikiyor dikkat edyrm duzeliyor tam duzelmisti uyumaya basladik simdide hafif ishalden olsa gerek ben bagirsak kurtlarindan olusan agrimidir diye cok endiselym 11 aykik bebekte boyle bir durum olurmu olursa anlasilmasi icin ne yapmlym

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Şub 2014 Saat 19:09
11 aylikta, barsak kurdu olma ihtimali, cok dusuktur. Ishali yapan mikroplar atilana kadar sikayetleri devam eder, normaldir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat