Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Üst dudak bağı?

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Diş & Ağız
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=42601
Tarih: 23 Tem 2025 Saat 23:54

Konu: Üst dudak bağı?
Mesajı Yazan: efes2630
Konu: Üst dudak bağı?
Mesaj Tarihi: 12 Şub 2014 Saat 19:29
Kadir Bey iyi günler. Kızım 2 gün önce ağzının üstüne merdivenlerden düştü. Ağzı kan içinde kaldı. O durumda dişleri ve burnunda bir hasar var mı diye baktık. Görünürde birşey yoktu. Yalnız bir deri parçası gördüm, dudağından sıyrılan deri zannettim, fazla da kurcalamak istemedim, çok şişmişti. Dün şişlik inince baktım ki üst dudakda bulunan bağ kopmuş. Doğru mu ifade ediyorum bilmiyorum. Diş eti ile dudağın tam ön iki dişin üstünd bulunan kısmındaki deri kopmuş, sallanıyor. Birşey yapmak gerekir mi, dikilmesi veya başka bir tedavi gerekir mi? Sağolun, teşekkürler.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Şub 2014 Saat 20:23
SAKIN, bir sey yapmayin, elletmeyin.... Tukrugun mucizevi, iyilestirici etkisi vardir, kendiliginden tamir oldugunu goreceksiniz..

Mesajı Yazan: kıvanç
Mesaj Tarihi: 13 Şub 2014 Saat 09:44
Merhaba hocam,
    Yeri gelmişken ÜST DUDAK DİŞ BAĞI   4yaşındaki oğluma diş Dr. U diş aralığına çok yakın, kesilmesi gerekli yoksa ileride dişlerin(ön) arası açılır dedi. Inanmadım ama fikrinizi almak isterim.kızım da dahil ailede böyle bir sorun yok.
    Çok teşekkürler.

Mesaj Tarihi: 13 Şub 2014 Saat 09:48
Üst dudak bağı    .demek istedim .yanlış yazmışım.     

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 13 Şub 2014 Saat 18:20
Akli sira; o guduk akli ile kendisine is cikaracak... Sebep ile sonucu karistiriyor. Dis araligi acik olanlarda, o bag "oyle" gorulur... SAKIN, kestirmeye filan kalkmayin.

Mesaj Tarihi: 13 Şub 2014 Saat 23:04
KizBebek

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat