Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kızım uyurken horluyor

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Uyku
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=42526
Tarih: 10 Kas 2025 Saat 02:59

Konu: kızım uyurken horluyor
Mesajı Yazan: tutu
Konu: kızım uyurken horluyor
Mesaj Tarihi: 09 Şub 2014 Saat 02:08
İyi günler hocam. Daha öncede konuştuk sizinle kızım grip olduğunda, yardımlarınız bizim için önemli.Sormak istediğim konu, 6 yaşındaki kızım 20 gündür falan burnunuda serum fizyolojikle her akşam temizlediğimiz halde, uyku haline geçinde burnundan hırıltılı soluyor soluyor en son ağzını açıp derin bir nefes çekiyor oda biraz hırıltılı ama sonra yine burnundan almaya başlıyor, burnundan almaya alışkın çünkü ama bu hırıltılı nefes alma ve sonra ağzını açıma sonra yine burun sabaha kadar devam ediyor.Yastığı yüksek zaten,Gün içinde burnunda tıkanıklık boğazında balgam durumu yok uyuma haline geçince oluyor.Resmen horluyor burnundan. 1- daha yeni kkb profuna gittik hafif bir geniz eti var ama küçük serum fiz. ile yıkayın küçülür demişti acaba omu büyüdü 2- reflüsü var acaba o tahriş etmiş olabilir mi solunum yollarını çünkü hep sessiz sessiz burnundan nefes alarak uyurdu 3- alerjisi var küfe ve viral enfeksiyonlarda atak yapan astımı, havalarda buralarda mevsim dışı ilerliyor bu yıl acaba alerjik bir durumdan mı korkuyorum tıkanacak diye sanki nefessiz kalıyor ağzını açıp derin çekiyor. Sizin görüşünüz nedir hocam ne yapmam gerekir.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Şub 2014 Saat 18:15
Ne allerji, nede Reflu, sadece gecirilmis bir Grip var. Aksamlari bas ucuna 2 damla ColdMix damlatin..

Mesaj Tarihi: 26 Şub 2014 Saat 09:25
Hocam konuşmamızın ardından 15 gün geçti kızım hala uyku haline geçince hemen horlamaya ve rahat nefes alamamaya başlıyor.2-3 horlamalı nefesten sonra ağzını açıp boğuluyormuş gibi derin nefes çekiyor uyurken.Ama uyanıkken bir sorun yok. Akşamları yatarken serum fiz. ile burnunu temizliyorum,yastıgına cold mix damlatıyorum değişme olmadı.Bir kaç gün iliadinde denedim yine aynıydı.Ne önerirsiniz bir kkbye götürsem mi acaba?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Şub 2014 Saat 21:00
Aranmayin. Giderseniz, ameliyat diyecekler..

Mesaj Tarihi: 27 Şub 2014 Saat 01:35
Biliyorum haklısınız.Teşekkürler.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat