|
hocam merhaba 7 subat 2013 dogumlu oglum var. yarin 1 yasina girecek. ama cok hasta. gecen hafta 1 yas kontrolu amacli kan tahlili yaptirdim bazi tahlil sonuclari soyle cikmisti. Ferritini düşük çıktı anlamı nedir? kan ilacı vermiyorum hgb 12.7 ref değer 11.3 - 14.1 wbc 12.19 ref değer 6-14 fosfor 6.8 ref değer 3.5-6.6 kalsiyum 10.8 ref değer 9-11 alkalen fosfotaz 258 ref değer 145-320 demir 79 ref değer 40-120 ferritin 14.61 ref değer 21.5-597
fakat 4 gun once sahilde yuruyuse cikmistik asiri ruzgar vardi 5 dk kadar kaldik ve eve geldigimizde oglumuzda kirginlik farkettim. hemen balli limon yaptim ertesi gunde atsi 38 oldu paranox verdim. sonra ertesi gun gene tekrar paranox verdim ateslendi. ballı limon ve serum fiz sürekli uyguladım. ama hic tadi tuzu yoktu. sut bile icemiyordu. sonrasinda cok oksurmeye ama oksururken balgam cikaramamaya basladi. balgami hiriltisi cok ve dilinin ustu beyazdi.kusuyordu. bunlarin hepsi hala da var. artik pes ettim dr a gittim. dr 2 tahlil istedi adeno virus negatif cikti RSV Antijeni pozitif çıktı INFLUENZA A/B Antijenleride negatif çıktı.
Oğlumun boğazı çok kızarık ve sabahtan beri ne içerse kusuyor. bugün herhalde 1 çay bardağı süt şçmiştir.öksürürken boğulcak gibi oluyor ve öksürürkende kusuyor. dr ventolin ve flexiotide i buhar yapıp 1 hafta uygulamamızı istedi. bunları her uygulamada yarım ölçek tuzlu suyla seyreltip yapıyoruz. boğazı içinde zitromax verdi. bu ilaçları uygularkende sinir küpüne dönüyor. çok mutsuzum hocam... tükendim. ilaç doğrumu tedavi nasıl size danışmak istedim. neşeli oğlum gitti...
|