Kan degerleri
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Testler & Tahliller & Teşhisler
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=42323
Tarih: 13 Kas 2025 Saat 20:04
Konu: Kan degerleri
Mesajı Yazan: betuldem
Konu: Kan degerleri
Mesaj Tarihi: 29 Oca 2014 Saat 11:59
|
Hocam 22 aylık oğlumun dün gece ateşi çıkmaya başladı 2 kez ates düşürücü vermek zorunda kaldım 38.5 geçince. Sabah doktora götürdüm kulağı boğazı temiz çıktı vücüdunda bişiy bulamadı. Kan değerlerini yazıyorum bi bakar mısınız hocam:
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 29 Oca 2014 Saat 12:08
Mesaj Tarihi: 29 Oca 2014 Saat 16:07
|
Doktoru aradım kanında çok az miktarda mikrop var 3 günlük iğne yaptırayım dedi sizin cevabınızı bekliyorum götürmedimhocam bi de yarın uçak yolculuğumuz var problem olur mu sizin cevabınız benim için çok önemli hocam
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 Oca 2014 Saat 23:14
SAKIN HA... Bunlar tam cete olmuslar... SAHTEKAR laboratuvar, 22 aylik cocugun kan degerleri yanina, "Eriskin Standartlarini" koymus...
7ay-2yas arasindaki cocuklarda, WBC: 6.0-17.0 dir. (Eriskinlerde.WBC:4.5-11.0dir) anladinizmi simdi yapilan namussuzlugu... Vicdansiz birde "igne" veriyor...
Kansizligi da yok... 7ay-2yas arasinda, HGB:10.5-13.0g/dL dir. (Eriskinde HGB:13.5-16.5g/dL dir) Ayni namussuzluk burada da vardir..
Bu ikili cetenin ve calistiklari uc-kagitci hastaneden uzak durun.
Cocugunuz, basit bir Grip geciriyor, sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin.
|
Mesaj Tarihi: 30 Oca 2014 Saat 08:22
|
Tamam hocam öyle yapıyorum bi sorum daha olacak ateşi 39 a yaklaşınca ates düşürücü veriyorum calpol ya da dolven. Bu doğru mu? Kaç derecede vermeliyim kulaktan ölçüyorum. Bi de hocam ateşinin kaç gün sürmesi normal? Diğer sorumda biz 1 yasından sonra d vitamini vermedik Demir damlası ise hiç vermedik ne dersiniz gerek var mı hocam?? Çok hastalanıyor bunların eksikliğinden olabilir mi??
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 Oca 2014 Saat 19:18
1- Yanlis. Ates hakkindaki makaleleri ve eski mailleri okuyun. Ates dusurmeye mecbur degilsiniz. Turk doktorlarinin Ates hakkinda soyledikleri hicbir seye inanmayin. Ates dusurucu ilaci ancak; agri-sizi-asiri huzursuzlugu oldugunda kullanin.
2- HGB degeri, 10.5g/dL nin altinda olmadikca Demir gerekmez.
3- 1 yasindan sonra, senede 1 defa; Dvit3 ampulu kirip icirmeniz iyi olur.
4- Cok hastalanmasi; insan temasi ile ilgilidir. Hele evde abi-abla varsa, kacinilmazdir.
|
|