De-Vit3 Serum
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=42255
Tarih: 28 Ara 2025 Saat 21:14
Konu: De-Vit3 Serum
Mesajı Yazan: slax
Konu: De-Vit3 Serum
Mesaj Tarihi: 25 Oca 2014 Saat 01:35
Değerli hocam 14 aylık bebeğime 8 aylıkken devit3 serum vermiştim bir tane Hocam şimdi yine versem olurmu? acaba devit3Ü yılda kaç defa vermemzi lazım...
Bir de hocam anne sütünü çok emiyorsa normal inek sütü vermeye gerek var mı ve bebeklere önerebileceğiniz bir kalsiyum ilacı..
ve hocam kalsiyum sandoz ve vitamini biz içsek sütümüze geçip bebeğe yararı olur mu yoksa böbrek ve karaciğerlerinde bir yük oluşturur mu..
.
Sabrınız için Allah razı olsun sizden..değerli vaktinizi çok aldığımı biliyorum hocam Allah razı olsun sizden tekrar...
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: slax
Mesaj Tarihi: 25 Oca 2014 Saat 02:18
|
Hocam bir de Allah sizden razı olsun burada kaç anne sizin sayenizde hastalıktan, gereksiz ilaç kullanmaktan inşallah kurtuluyor- korunuyor ...Allah razı olsun sizden keşke türkiyeye dönseniz en azından bir kaç aylığına zor durumda olan aileler için de sizi çok seviyoruz Allahın selamı rahmeti ve bereketi hep üstünüze olsun ..üstünüzdedir de inşaAllah yaptığınız işler okadar güzel ki şehit sevabından bile çok sevap verilir belki size hocam inşallah zira bir hayat kurtaran bütün insanların hayatını kurtarmış olur...inşallah hocam selamlarımla...
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Oca 2014 Saat 19:33
"Serum" dan kastiniz, herhalde: Dvit3 Ampul. Senede 1 defa vermeniz (hepinizin de almasi) iyi olur.. Anne sutu oldugu surece, baska HICBIR GIDA VERILMEZ....Hicbir gida anne sutunden ustun degildir... Bazi SALAKLARIN, anne sutunde "Demir azdir" yalanina sakin kanmayin.. Anne sutundeki demirin, %100'u emilir, diger gidalardaki demir gibi;%30-%50'si degil... Allah, anne sutune yeteri kadar Demir'i koymustur... O sersemler saniyorlarki, Allah (haşa) hata yapti da, onu duzeltiyorlar..
Benim annelerim arasinda; SAF ANNE SUTUNU, 2 sene veren 6 anne var.. Hicbirinde de bir ariza cikmadi.. Tabii, bu is kolay degildir. 32 senede 6 anne yapabildi..
Hicbir ilaci, ne cocugunuza verin, nede siz kullanin...
O KALSIYUM eritme tabletlerinden; gunde 6 tane alirsaniz, 1 su bardagi sutun kalsiyumunu ancak alabilirsiniz...
|
|