Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

illadin gereklimi sadece anne sutu 18 aylik yeter

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=42233
Tarih: 28 Ara 2025 Saat 21:14

Konu: illadin gereklimi sadece anne sutu 18 aylik yeter
Mesajı Yazan: zefla
Konu: illadin gereklimi sadece anne sutu 18 aylik yeter
Mesaj Tarihi: 23 Oca 2014 Saat 15:27
Mrb hocam oglum 18 aylik atesi yok bi kac gun once oksuruk basladi balgamli tukuruk dun burun akintisi koyu bugunde sabah kalkti kulagini cekistirp agliyo okudum yazilarininole ferrat figan bagirimio agliyo surekli arada vuruyomu acaba kulagi sag tarafa egip ah ah yapio aglamayabbaslio hemn illadin sprey 2 fisfis yaptim dolven verdim ama sadece nerdeyse anne sutu aldiginicin zorla kustu .sonra paronox fitil verdim nasil devam.etmeliy.paronoxun gunde kac defa verebilirim sizce kulaknagrisimi bu sakinlesti ama arada yine kulagini gosteriyor .hala yemek yemedigi icin sutten kesmemeliyim  ssolun

Cevaplar:
Mesajı Yazan: zefla
Mesaj Tarihi: 23 Oca 2014 Saat 15:40
Bide.hocam spreyi.zorla damlatiom yatiriom yere ellerinden tutup kafasi skstrp sakincasi var.mi.cocuk.icin ilac bisey gorsun doktor filan bagiriyo.ortaligi birbirine katiyor neden bole ben mi yaptim bu cocugu bole bal.limon vereyim.diom.oda zorla tukuruyo sadece anne sutu istiyor ben mi hataliyim anne sutu verdim sadece alistramadim mi cok.uzgunum

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 Oca 2014 Saat 19:03
Sutunuz yeterli geldigi surece tek basina Anne sutu vermenizde hicbir sakinca yoktur..
Iliadin sprey yerine, Iliadin DAMLA daha kolay kullanilir. (3x2'ser damla, 3gun)...
Limonlu bal veremiyorsaniz; 1-2 dilim portakal yedirin veya suyunu icirin, ayni etkiyi gosterir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat