Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

çapak

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=42176
Tarih: 20 Eki 2025 Saat 08:43

Konu: çapak
Mesajı Yazan: MRTECVT
Konu: çapak
Mesaj Tarihi: 20 Oca 2014 Saat 19:13
hocam daha önceden yazmıştım metenin gözleri çapakalnıyor diye damla kullandık tobrased iyileşti ama banyo yapınca tekrarlıyor sabah uyandığında tekrar çapak olmuştu gözleri açılmıyordu ne yapmalıyız damlaya devam  mı edeyim

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 Oca 2014 Saat 20:50
Goz yasi kanallari tam acilamamis demektir. Burun temizligi ve masaj ile birlikte goz damlasi kulanin... ESKI MAILLERDE YAZILI..

Mesajı Yazan: MRTECVT
Mesaj Tarihi: 21 Oca 2014 Saat 00:34
hocam eski maileri okudum ve endişeye kapıldım göz yaşı kanalı tıkanmışmıdır diye mete uyumadığı zaman gözlerinde bir sorun görünmüyor ama gece uyuyup sabah kalktığında gözleri çapakdan açılmıyor sizce göz doktoruna gitmelimiyiz vakit kaybetmişmiyizdir ne yapmalıyız ilk çapaklanma 4 ocakda başladı gribal enfeksiyonla tobrased kullanmaya başladım ama yinede tam düzelir gibi olsada tekrar başa döndük.hocam kulak kirinide okudum metede vardı dr bakıp önemli değil kendiliğinden geçer dedi şimdilerde yine kulağını kaşıyor kbb göstermelimiyiz çok saolun size ne kadar teşşekür etsek az..

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Oca 2014 Saat 20:39
Benim anlattigim sekilde; burun ve goz damlalarini damlatin, anlattigim gibi masaj yapin..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat