diş sorunu ve genel
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Diş & Ağız
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=42090
Tarih: 23 Tem 2025 Saat 01:45
Konu: diş sorunu ve genel
Mesajı Yazan: nilufer_catal
Konu: diş sorunu ve genel
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2014 Saat 15:53
kadir bey tekrar merhaba, kızım 1 yaşını doldurdu. bir kaç sorum olucaktı?
1- yaşına kadar hiç dişi çıkmadı. son 1 haftadır 3 tane dişi patladı. dün gece hiç uyumadı, sabaha kadar kendini yerden yere attı. bende jel sürdüm ve pedifen içirmek zorunda kaldım. bu dönemi daha rahat nasıl atlatabiliriz?
2- doktor kan ve idrar tahlili istedi kansız olup olmadığına bakıcakmış? yaptırmama gerek varmı?
3- hala emziriyorum ama süte alıştırmak istiyorum. pek başarılı olamadım. nesguikle alıştırmayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz?
4-birde ara sıra kaka yaparken zorluyo ve ağlamaya başlıyor. ama kakası katı değil normal. bu sizce neden olabilir?
son olarak 1 yaş kız 9240 kilo, 73 cm normalmi?
biraz uzun oldu ama sizin fikirleriniz benim için çok değerli.. şimdiden teşekkür ederim....
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2014 Saat 23:44
1- sut disleri cikarken bir rahatsizlik vermez, eski mailleri okuyun. Sikinti sebebi, baska.
2- SAKIN HA... Basiniza is acmaya calisiyor...
3- Anne sutu, gittigi kadar gidecek, su icmesini ogrenmesin, su istediginde, soguk sut verin. ( Normal kutu sutu)
4- Boy ve kilosu; tam ayina uygun..
|
Mesajı Yazan: nilufer_catal
Mesaj Tarihi: 16 Oca 2014 Saat 11:42
3-kadir bey süt içmiyor. anne sütü gayet güzel emiyor. normal kutu sütüne alıştırmak istiyorum. nesguikle alıştırsam sakıncası olurmu?
4- kaka yaparken zorluyor ağlamaya başlıyor. ama kakası katı değil normal bu sizce neden olabilir?
teşekkür ederim.
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Oca 2014 Saat 19:04
1-Nesquik'in bir zarari yok..
2- Zamanla alisir, ustune dusmeyin.
|
|