ateş öksürük
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=42064
Tarih: 15 Ağu 2025 Saat 16:07
Konu: ateş öksürük
Mesajı Yazan: kevser 2
Konu: ateş öksürük
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2014 Saat 11:50
hocam daha öncede size yazmıştım sürekli sizin fikirlerinizi alarak oğluma ilaç veriyorum 2 haftadır öksürüğümüz devam ediyo burun akıntımızda var koyu yeşil rengi aldı fakat bu gece ateşi çok yükseldi dolven verdim bir ölçek biraz rahatladı 4 saat sonra yine tekrarladı karın ağrımızda var sürekli karnı gurulduyo antibiyotik başlasakmı dr klamoks 200 lük verdi birde öksürüğü için perebron verebilirmiyim
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2014 Saat 19:44
SAKIN; Antibiyotik vermeyin. Illaki verecekseniz, bir kan sayimi yaptirin ve, WBC degerine bakin, yuksek gelirse, baslarsiniz..
Arkadan "Ishal" gelecek gibi, bekleyin... Ilac vermeyin.
|
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2014 Saat 23:42
hocam şikayetlerimize kusmada eklendi yne yerse 1saat süren öksürük krizinden sonra kusturdu ateşimiz gün içinde hiç olmadı
|
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2014 Saat 00:39
hocam kusması için motillium var evde versemmi çok aşırı kusmaya başladı
|
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2014 Saat 01:02
Kesin "Domuz Gribi"... Allahtan cocuklarda hafif seyrediyor. SAKIN;ilac, hele Antibiyotik vermeyin.. Motilium, kullanabilirsiniz.. Onuda kusarsa, Emedur100 fitil kullanin.. (10kilonun altinda ise; yarim fitil)
|
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2014 Saat 01:35
hocam korkutmayın beni kusması bugün 4/5 defa oldu 18 kilo 4,5 yaşında sadece motillium şurup kusunca emedur fitil bulantısı için sanırım başka hiç ilaç kullanmıycaz doğru anlamışmıyım ne kadar daha sürer ballı limona devam ediyoruz inşallah çabuk atlatırız
|
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2014 Saat 01:42
hocam bir sorum daha olcak birde evde 6 aylık daha oğlum var ondada öksürük burun akıntısı ve hırılıtımız var 1,5 ay oldu onada bulaşırsa korktum şimdi isal ve ateşimiz hiç olmadı 1,5 aydır ne gibi tedbirler alayım
|
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2014 Saat 19:19
Korkulacak bir durum yok.. Dedigim gibi, cocuklarda hafif seyrediyor. Allahtan, antibiyotigi baslamadiniz, yoksa cocuk duman olurdu.. Emedur fitil; Motiliumu da kusarsa.Yoksa gerek yok.
Kardese bulasmis bile.. Onda daha hafif seyredecek.. 1 hafta suruyor.. Gunde;3-5 kusma ile bir sey olmaz, korkmayin. Bol su teklif edin.
|
Mesaj Tarihi: 17 Oca 2014 Saat 00:41
hocam nasılsınız yine ben 4,5 yaşındaki oğluma kesin domuz gribi demiştiniz isali kusması ve ateşimiz bitti allaha şükür şimdi sadece kuru öksürüğümüz kaldı amma ve lakin ufaklık 6 aylık oğlum yoğun burun akıuntısı ile beraber çok şiddetli hırıltısı var hıkır hıkır genizleri göğsü çok dolu serum fiz sürekli kullanıyorum öksürük azaldı uyurken pek fazla hırıltı yok ama uyanıkken dahada çoğalıyo ne yapmam lazım hocam ciğerlerine incek diye korkuyorum tavsiyeniz üzere hiç ilaç kullanmadık şu ana kadar şimdiden teşekkürler
|
Mesaj Tarihi: 17 Oca 2014 Saat 18:09
Ilac kullanmadiginiz surecede, korkulacak bir durum olusmaz... Tehlike; ilac kullananlarda.. Sadece; Serum fiz limonlu bal ve ColdMix kullanin, eski mailleri okuyun.
|
|