Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ateş ve öksürük

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41922
Tarih: 19 Eki 2025 Saat 22:13

Konu: ateş ve öksürük
Mesajı Yazan: Aslı
Konu: ateş ve öksürük
Mesaj Tarihi: 06 Oca 2014 Saat 23:19
Kadir bey merhaba,
kızım 4 yaşında.sabah öksürükle uyandı gün boyu belli aralıklarla öksürmeye devam etti .sonra ateşi çıktı ve halsizleşmeye başladı bu araada omzunun ve boynunun ağrıdığını söyledi.dolven verdim 3-4 saaat kadar kendine geldi yemeğini yedi genel durumu iyiydi .şimdi tekrar uyudu ateşi 39un üstünde ve kalbi çok hızlı atıyo .kollarını hareket ettiriyo resmen.normalmi bu durum?
dolveni gün içinde sadece bi kere verdim.panik bi anneyim ve şu anda çok endişeliyim.grip aşısı falanda olmadık.bu yeni virüs tehlikeli bi virüsmü ?nasıl bi yol izlemeliyim..yardım edin nolur.burnu falan akmıyor boğazınında sadece öksürdüğünde ağrıdığını söylüyor.halsiz ateşli ve öksürüyor.
ALLAH sizden binlerce kez razı olsun.şimdiden teşekkür ederim cevabınız için.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Oca 2014 Saat 23:34
Grip geciriyor. SADECE benim GRIP icin anlattiklarimi uygulayin. Okumaya devam..

Mesajı Yazan: Aslı
Mesaj Tarihi: 06 Oca 2014 Saat 23:38
hocam kalp atışları kollarında damar atıyomuş gibi kollarını titretiyor bu ateştenmi kaynaklanıyor. .birde grip aşısını hastayken yaptırabilirmiyiz?

bu H3N2 çok tehlikeli bir virüsmü? çok endişeliyim .kusurabakmayın durmadan soruyorum .çok teşekkür ederim cevaplarınız için

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 Oca 2014 Saat 06:24
1- ATESI CIKIYOR. Ates cikarken oyle olur.
2- H3N2 hakkinda, son 1 haftadir yazilanlari okuyun. Bilhassa ilk sayfadaki yaziyi.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat