Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

yaban mersini

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41889
Tarih: 16 Eyl 2025 Saat 14:56

Konu: yaban mersini
Mesajı Yazan: elif sevval
Konu: yaban mersini
Mesaj Tarihi: 05 Oca 2014 Saat 12:12
Hocam merhaba.kizim 1 yasinda.iye için yaban mersinini nasil nekadar kullanmaliyim.yaşi uygundur degilmi bir yan etkisi olmaz.tahlil sonucunda nitrit pozitif.kültür sonucunu bekliyoruz ona gore antibiyotik verecek.ama nitrit pozitif olunca kesin iye demistiniz.şimdiden teşekkürler.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Oca 2014 Saat 18:18
Bu yasta; IYE olmasi biraz zor, baska bir laboratuvarda tekrar yaptirin ve bana tahlilin tamamini yazin. Bir yamukluk yapma ihtimalleri her zaman mevcut... KULTURE HIC ITIMAT ETMEYIN.

Mesaj Tarihi: 05 Oca 2014 Saat 20:59
Bact   : bol
Bilirubin. : negatif
EC. : negatif
Lokasit. :eser
Nitrit.  : pozitif
RBC idrar: nadir
Ph:   7
Path: orta ca ox
wbc idrar. :2-3
Path : orta ca ox

Mesaj Tarihi: 05 Oca 2014 Saat 21:20
Hocam ben önceden de yazmistim.benim kizima 1,6 ve 9 aylik ikende iye denizlerde hatta o 3 tahlili de yazmistim.fakat hepsinde nitrit negatiftir.simdi doktorumuzu değiştirdik olanları anlattik oda tahliveve USG yapti.USG de mesane civarinda minimal ödem ve idrar ekosunda suspanse internal ekolar mevcuttur diyor. Sizin tavsiyelerinizden sonra  antibiyotik vermedim.hastaneyi ve doktoru degistirdik ama yine iye sorunu.kilo almiyor problemi bu.ek gidalarini hic itiraz etmeden yiyor.anne sutude aliyor.ateş yada huzursuzluğuolmadi hic.3250  dogdu.simdi 7700 kilosu.neyapacagimi sasirdim artik.tesekkurler

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Oca 2014 Saat 05:03
Cranberry'i, haslayip ezip; pure seklinde veya suyunu verebilirsiniz. 10ml kadar verseniz yeterlidir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat