Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Sıpraktın

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41797
Tarih: 30 Ara 2025 Saat 16:09

Konu: Sıpraktın
Mesajı Yazan: Ahazes
Konu: Sıpraktın
Mesaj Tarihi: 30 Ara 2013 Saat 23:14
Degerlı hocam yıne rahatsız edıyorum lakın ıkızlermın uyku problemlerine sadece sız ıtımat ettınız hıcbır doktor ınandırıcı bulmadı aylardır.sunda 12 aylık oldular .10.5 kg.sıze danışarak 2 ay sıpraktın yarım ölçek verdım.yoluna gırdı gıbı oldu uykuları ama 3 gun ara verdıkten sonra yıne eskısı gıbı oluyorlardı bende ara vere vere devam ettım.ama son zamanlarda ıkızlerımden bırıne hıc etkı etmıyor hatta 3 gun yerine 10 gun ara verdım ılaca tekrar başladım ama etkı etmedı.anlamıyorum ve cok üzülüyorum neden böyle oldu.hocam lütfen bır yol gosterın bana.ne yapayım az mı gelıyor yarım ölçek.Allah sızden razı olsun hocam.bana ınanan tek doktorsunuz.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 Ara 2013 Saat 23:41
1 yasinda, yarim olcek etkili olmaz, 1 olcek verin.

Mesajı Yazan: Ahazes
Mesaj Tarihi: 31 Ara 2013 Saat 15:32
Teşekkür ederım hocam ılgınız ıcın.Allah sızden razı olsun..doktorlar bana bır damlasının bıle bu tarz ılacların cok tehlıkelı olduğunu söyledıler hep ama zyrtec yazmaktan da gerı durmadılar.ve gereklı ortamı hazırlarsanız bebek uyur olmaz öyle şey dedıer.bır doktorun hastasına ınanmaması da bı o kadar acı.hocam eşım  de bende her kontrole gıttıgımızde sızı anıyoruz.Hocamıza sorarız bosver dıyoruz bırbırımıze.Allah sızden razı olsun.

Mesajı Yazan: cennettekus
Mesaj Tarihi: 01 Oca 2014 Saat 15:53
Kadir bey1 yas sonrasi 1 olcek sabah 1 olcek aksammi yoksa totalde yarim yarim 1mi?

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat