Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ACİL(havale)

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41745
Tarih: 23 Tem 2025 Saat 12:31

Konu: ACİL(havale)
Mesajı Yazan: gonull
Konu: ACİL(havale)
Mesaj Tarihi: 27 Ara 2013 Saat 21:34
merhaba kadir bey kızım 27 aylık  gecen pazar havale geçirdi hemen acilen izmir başkent hastanesine götürdük orda damar yolu açıldı ve bize uygun bir hastane aradılar tepecik eğitim ve araştırma hastanesine gönderdiler orada boğaz enfeksiyonu olduğu söylendi 2 serum verildi ve ateşimiz 39.5 
kadar çıktı ateş düşürücü verildi soğuk uygulaması yapıldı gece saat 01.00 den saat 05.00 kadar herhangi bişi vermediler ve neden diye sorduğumda çocuk gözlem altında dediler ve birde bizi neroloji ye sevk ettiler ben gitmek istemedim sizce doğru yapmışmıyım ? herhan gibi sorun olurmu ?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2013 Saat 04:42
Keske konu ile ilgili eski mail ve makaleleri okumus olsa idiniz. Bu kadar eziyeti cekmezdiniz..
Hastaneye gittiginizde; kan sayimi yapilmistir... Oradaki:WBC (Lokosit) degerine bir bakin; 15.5dan az ise, Virutik bir enfeksiyon gecirdiniz, Antibiyotik gerekmiyor, ve takip bile gerekmiyor, eve gidin demektir...SAKIN; Soguk tatbiki yapmayin. ATESI OLURSA; ParaNox120 fitil;gunde4x1 kullanabilirsiniz.
Ateslenmesinin, 2. gununden sonra; oksuruk ve burun akmasi baslarsa, KESINLIKLE Grip geciriyor, SAKIN antibiyotik vermeyin demektir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat