ACİL Ateş
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41690
Tarih: 17 Eyl 2025 Saat 12:06
Konu: ACİL Ateş
Mesajı Yazan: HaNCeR
Konu: ACİL Ateş
Mesaj Tarihi: 25 Ara 2013 Saat 15:51
kız çocugu 24 aylık 10 kılo 2 gundur 39-40 derece ateşlı arada sırada oksuruğü ateş dusurucu verıyorum düşüyo geri cıkıyor doktora goturdum sırtını ve gogsunu dınledı genız akıntısı oldugu soyledı bronşit başlangıcı oldugunu soyledi bogazlarında enfeksıyon oldugunu soyledı akciger fılmı cektırdı ve şu ilaçları verdi: Amoklavin -bıd 400/57 mg Forte Profenid 1 mg /ml Şurup İliadin burun spreyli
------------- Anne Ben Anne Oldum...
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Ara 2013 Saat 20:00
O aptal doktor, herhalde hic GRIP diye bir hastalik oldugunu bilmiyor.. Artik moda halini aldi, her oksurene; "Bronsit veya ondan daha sacma bir teshis olan "Bronsit baslangici" teshisi konuluyor.
Hem: Bronsit baslangici, hemde: Bogazinda enfeksiyon var... Sec sec begen...
Soylenenlerin ve konulan teshisin hicbirine inanmayin, SAKIN verdigi ilaclari de kullanmayin...Cocugunuz sadece;Grip geciriyor.
Limonlu bal, serum fiz ve ColdMix kullanmaniz yeterlidir. Bazen sicak buharda gerekir.
|
Mesaj Tarihi: 25 Ara 2013 Saat 20:04
ilaçları aldıktan sonra kusmaya başladı ve ateşi düşmedi
|
Mesaj Tarihi: 25 Ara 2013 Saat 20:07
Kabahat sizde, niye veriyorsunuz o ilaclari.. Atesi;4-5 gun surecek... Bugun-yarin, oksuruk artacak, burundan "su gibi akinti" baslayacak..
|
Mesaj Tarihi: 25 Ara 2013 Saat 20:12
kokulu ve balgamlı kusmaya başladı burun akması ise içe dogru oluyo 1 ölçek antiboyotik kullandık hocam
|
Mesaj Tarihi: 25 Ara 2013 Saat 20:13
ve dilinde beyazlık oluştu hocam
|
Mesaj Tarihi: 25 Ara 2013 Saat 20:56
DILINDE BEYAZLIK DEGIL.... Kalin bir PAS tabakasi ve agizda kotu bir koku olacak.. Bu yasta,antibiyotiklik bir durum; cok zor..
|
Mesaj Tarihi: 25 Ara 2013 Saat 22:15
teşekur ederız hocam
|
|